Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ !

Η ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ.


Δεν είναι τυχαίο, που έκανε συνεδρίαση Σ.Τ.Ο. (Συντονιστικό Τοπικό Όργανο) και ΔΕΝ παρευρέθηκαν, ούτε ο προϊστάμενος της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ούτε του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.
Μόνο ο Δασάρχης πήγε, χωρίς να φέρει καμία αντίρρηση για την αποψίλωση της περιοχής.
Κατά τα άλλα, προστατεύουν τα δάση, το περιβάλλον και την Φύση !
Καλό θα είναι να διερευνηθεί ο ρόλος όλων όσων ενεπλάκησαν σε αυτό το πραξικόπημα που έγινε στον Άγιο Βλάση. Ακόμα και της Αστυνομίας, που ανέλαβε να επιβλέψει και να προστατεύσει, τις παράνομες ενέργειες που αποφάσισε ο δήμαρχος εκεί πάνω, χωρίς να έχει εξασφαλισμένη καμία άδεια. Απορούμε για την ευκολία με την οποία παραβαίνουν το καθήκον τους μερικοί, όταν αυτό έχει σχέση με τις αιρετές αρχές. Κι επειδή η άγνοια νόμου δεν αναγνωρίζεται, ιδίως για τους προστάτες του ίδιου του νόμου, αυτό το παράλογο κομφούζιο που συμβαίνει στην Τρίπολη, πρέπει μάλλον να το αναλάβει η ανώτατη Δικαιοσύνη !
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Τ.Ο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.