Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΕΝΤΟΛΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !

ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ 380 ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.



Σε χρόνο ρεκόρ ( αν σκεφτεί κανείς και τις διαδικασίες της γραφειοκρατίας ) αντέδρασε ο Άρειος Πάγος, μετά την επιστολή των 380 πολιτών, που εστάλη την 10η Μαρτίου 2015, προς τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ , τους συναρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών, Δκαιοσύνης, Υγείας, Περιβάλλοντος , Εισαγγελέα Διαφθοράς και Εισαγγελέα ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ και χθες έστειλε σήμα για κατεπείγουσα έρευνα στην Τρίπολη για τα σκουπίδια.
Οι πολίτες, στην επιστολή τους, ζητούσαν την καθαίρεση των αιρετών αρχών, 1ου και 2ου βαθμού, λόγω ανικανότητας να ανταποκριθούν στον ρόλο τους και έκθεσης των πολιτών και της δημόσιας υγείας, σε ακραίους κινδύνους.
Κάποιοι εμετικοί και προσκείμενοι στους αιρετούς, διαχρονικά, προσπάθησαν να το προβάλουν, ως έργο του πρώην δημάρχου Γιάννη Σμυρνιώτη, από υπερβάλλοντα ζήλο να λιβανίζουν πάντα κάποιον της εξουσίας, για να έχουν λόγο ύπαρξης και τρόπο επιβίωσης !
Φυσικά τους διέφυγε πως ο Γιάννης, πήγε μόνο στον εισαγγελέα Τρίπολης, την Δευτέρα το μεσημέρι  23/3/2015 (μαζί με τις κάμερες !) κι έκανε μήνυση κατά του Παυλή και του Τατούλη. Πουθενά δεν γράφτηκε (τότε) πως έστειλε στον Άρειο Πάγο την καταγγελία του. Στην περίπτωση όμως που θα το είχε κάνει, δεν ήταν ανθρωπίνως δυνατό να συμβεί η χθεσινή παρέμβαση του Αρείου Πάγου, εξ αιτίας του. Για τον απλούστατο λόγο πως χρονικά δεν προλάβαινε ούτε να φθάσει το έγγραφό του, μέχρι την Γραμματεία του Αρείου Πάγου, ακόμα και με fax ! Είχαμε βλέπετε αργία την Τετάρτη
Τόση σπέκουλα από τους πολιτικάντηδες και τα παπαγαλάκια τους, είναι αιτία της κατάντιας μας. Περιμένουμε τώρα να δούμε πότε και πως θα αντιδράσει η πολιτική ηγεσία. Γιατί με τα στοιχεία της καταγγελίας, λογικά πρέπει να γίνουν ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ στους αιρετούς, από τον Υπουργό των ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :

http://katoaptavlaki.blogspot.gr/2015/03/blog-post_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.