Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ! ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ !

ΞΕΧΥΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΓΚΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
ΣΕΙΣΤΗΚΕ Η ΠΟΛΗ ΕΠΙ 4 ΩΡΕΣ !




Στην πιο μεγάλη συγκέντρωση πολιτών, που έγινε ποτέ στην Τρίπολη, βγήκαν χθες το μεσημέρι οι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης και της Τεγέας και δημιούργησαν σεισμό επί 4 ώρες ! Από την Πλ. Πετρινού που συγκεντρώθηκαν και τόνισαν την αγανάκτησή τους προς τις αιρετές αρχές, για τον εξευτελισμό της πόλης με τα εκτεθειμένα απορρίμματα, μέχρι το Δημαρχείο, δια μέσου πορείας στους κεντρικούς δρόμους, τα παιδιά με αξιοπρέπεια και ήθος που αξίζει τον ΣΕΒΑΣΜΟ όλων μας, ταρακούνησαν την αδιάφορη πόλη.
Στο Δημαρχείο βέβαια, την συγκέντρωση υποδέχθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας, που είχαν κλείσει τις εισόδους του κτηρίου. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ! Ο Παυλής, ο λαοφιλής και δημοκράτης δήμαρχος της πόλης, φοβήθηκε τα ΠΑΙΔΙΑ και ζήτησε την προστασία της Αστυνομίας ! ΞΕΦΤΙΛΑ ! Να είσαι εκλεγμένος δήμαρχος και να τρέμεις να αντικρύσεις τα παιδιά των ψηφοφόρων σου, που έρχονται να σου επιδώσουν ένα ψήφισμα και να σου ζητήσουν το αυτονόητο.ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΟΥ !
Μετά τις κλειστές πόρτες του Δημαρχείου, η συγκέντρωση κατευθύνθηκε στο σταυροδρόμι των γραμμών του τρένου κι έκλεισε τον δρόμο Τρίπολης - Σπάρτης για περίπου μισή ώρα, με καθιστική διαμαρτυρία ! Τα παιδιά μας έβαλαν τα γυαλιά. Μακάρι να τρομάξουν από την οργή του κόσμου κι όσοι έχουν τις ευθύνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.