Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΥΛΗ ! ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ !

ΓΙΝΑΜΕ ΒΟΘΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΛΗΤΕΣ.



Όσο κι αν θέλουν να κρύψουν τις ανομολόγητες προθέσεις τους οι αλήτες της εξουσίας, τώρα πλέον όλα είναι φανερά και αποκαλύπτονται εκ των πραγμάτων και των εξελίξεων.
Η σύμβαση που έκανε ο Τατούλης με την ΤΕΡΝΑ, ήταν το μαγελύτερο φιάσκο, που μπορούσε να γίνει, και φαινόταν εξ αρχής, με τον τρόπο που το προωθούσε ο Τατούλης, μέσω του ''διεθνούς διαγωνισμού''  που αρχή είχε αλλά το τέλος μας έκαψε. Η σύμβαση αυτή, έχει πολλές παρανομίες, ιδίως στην συγχρηματοδότηση με ΣΔΙΤ και αυτός είναι ο λόγος που ξαφνικά ο Πέτρος το έχει βουλώσει και δεν ανασαίνει περί ΤΕΡΝΑ και άλλων αερολογιών, για την ολοκληρωμένη διαχείριση. Διότι το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ του ξαπόστειλε την σύμβαση στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, για έλεγχο, πράγμα που σημαίνει, πως δεν πρόκειται να αρχίσει καμία εταιρεία έργο κατασκευής εργοστασίων διαχείρισης απορριμμάτων στην Πελοπόννησο του Τατούλη, που έχει το θράσος να την αποκαλεί ΜΥΘΙΚΗ όταν την έχει καταντήσει ΑΝΟΙΧΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ολόκληρη, η ανεπάρκειά του και η διαπλοκή με την οποία χειρίζεται τα πάντα.
Για την ώρα, τέρμα η ΤΕΡΝΑ λοιπόν. Άσε που η ΤΕΡΝΑ, ως εταιρεία είναι εταιρεία κατασκευής δρόμων και αιολικών πάρκων. Στον τομέα ENERGY δεν έχει έργο, δεν έχει κατασκευάσει για την ακρίβεια, ούτε ένα περίπτερο διαχείρισης χόρτου.....ΠΟΥΘΕΝΑ.
Άραγε με ποια κριτήρια, οι φωστήρες της διαπλοκής στην Περιφέρεια του Πέτρου, έδωσαν ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό έργο, στους αδαείς της ενέργειας ?
Ποιός έκανε τα μεγάλα deals ? Η Ευούλα ως συνήθως ? Ή η Ντίνα η ειδική της τσιρίδας ?
Τι παίζεται εκεί μέσα στο ανάκτορο του Τατούλη, που όλα όσα γίνονται μέχρι τώρα, στα 5 χρόνια που τον έχουμε φάει στο κεφάλι, είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ , εκτός από ΕΣΠΑ που μοιράζει σε φίλους, γνωστούς και ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, με ποσοστά συμμετοχής τρελά κι απίστευτα ?
Ποιός θα μας σώσει από την καταστροφή που μας έχει ετοιμάσει ο Πέτρος, για να εξασφαλίσει την μεγάλη αρπαχτή?
Είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο, πως η ΤΕΡΝΑ είχε βάλει πλαφόν ελαχίστου όγκου απορριμμάτων στη σύμβασή της. Το ποσό ήταν οι 150.000 τόνοι ετησίως. Το οποίο είναι ασύλληπτο νούμερο, για τα δεδομένα της Πελοποννήσου. Που σημαίνει, πως ο Τατούλης, έδινε αυτόματα το δικαίωμα στην ΤΕΡΝΑ, με αυτή την σύμβαση, να ζητάει ακόμα και ΡΗΤΡΕΣ αν δεν της παραδίναμε τους χιλιάδες τόνους που είχαν υπογράψει. Όπως ακριβώς κάνουμε στον ΜΠΟΜΠΟΛΑ με τα διόδια. Του καταθέτει επισήμως το Ελληνικό Δημόσιο ρήτρες, επειδή ΔΕΝ εισπράττει αυτά που είχε υπολογίσει ....λόγω κρίσης ! Για όλους αυτούς τους λόγους, που έχουν αναλυθεί μέσα στο ΠΕΣΥΠ και άλλους τόσους ακόμα, η ΤΕΡΝΑ καταγγέλθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση του Τατούλη και έφτασαν τα πράγματα σε αδιέξοδο για τα ανομολόγητα σχέδιά του. 
Τώρα λοιπόν, που του μαζεύαμε το σκουπίδι, για να μπορεί να ξεκινήσει η ΤΕΡΝΑ, αλλά τα πράγματα πήραν άλλη τροπή, αναρωτιέται κανείς ΓΙΑΤΙ εξακολουθούμε να τα μαζεύουμε και να μη γίνεται μια κίνηση να φύγουν εκτός Τρίπολης ακόμα κι εκτός Πελοποννήσου, αν χρειαστεί, για να πάνε για ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΦΗ που είναι και ο μοναδικός τρόπος διαχείρισης του ΣΑΠΙΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ, όπως είναι αυτό που έχουμε τώρα μέσα στην πόλη.
Την απορία, μας την έλυσε πριν ένα περίπου μήνα, ο πρώην δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ, που εμφανίστηκε σε ένα ΠΕΣΥΠ (Περιφερειακό Συμβούλιο) και πήρε τον λόγο, για να πει στον Τατούλη, πως ''ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ 5η ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΡΝΑ....'' κι όλοι μας τρομάξαμε με αυτά που ακούγαμε.
Φυσικά ο Τατούλης είπε πως ''η καύση απαγορεύεται'' αλλά ΚΑΝΕΝΑΝ δεν έπεισε ! Επειδή πρέπει να είμαστε όλοι στην τσίλια με όλους αυτούς τους νεοταξίτες καιροσκόπους, που μας βλέπουν μόνο για μέσο πλουτισμού, και κάποτε και ως εμπόδια στα σχέδιά τους, καλό είναι να αποκωδικοποιούμε αυτά που λέγονται για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.
Κανέναν από εμάς που ξέρουμε τον βίο και την πολιτεία του Τσιριγώτη, δεν έπεισε εκείνο το βράδυ, πως ήρθε για να ''διαμαρτυρηθεί'' ....Μάλλον στημένο ήταν το κόλπο, για να ακουστεί μέσα στο ΠΕΣΥΠ, πως μας ετοιμάζουν την καύση των σκουπιδιών και μάλιστα στην ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ !
Για να το καταγράψει ο εγκέφαλός μας και να μένει ως....πιθανότητα. Να μη μας έρθει ξαφνικό... Έτσι είναι το κόλπο των ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ.
Και τώρα που την κατάσταση την έχει οδηγήσει ο Πέτρος και οι παρανομίες του, σε αδιέξοδο, πάλι κερδισμένος θέλει να βγει. Δεν του έκατσε η ΤΕΡΝΑ άμεσα , όπως είχαν υπολογίσει , να στήσει το εργοστάσιο στην ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ και να ΚΑΙΕΙ σκουπίδια (γιατί έτσι το σχεδίαζαν !!) και μεθοδεύει την καύση, στην 5η μονάδα της ΔΕΗ που ακόμα δεν έχει τελειώσει, και θα καίει αέριο !
Αυτό εξηγεί και την εμμονή τους να μην αποσύρουν τα σκουπίδια. ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΔΩ ΤΡΙΓΥΡΩ ΚΑΙ ΑΘΑΦΤΑ. Αφού μόνο η ταφή είναι ενδεδειγμένη για το σάπιο σκουπίδι, εμείς ΓΙΑΤΙ τα κρατάμε και δεν συζητούν ούτε για αστείο να τα δώσουν ακόμα και σε ιδιώτες εργολάβους που έχουν αδειοδοτημένους ΧΥΤΑ ?
Ποιός είναι ο ρόλος του Παυλή και του Δημοτικού Συμβουλίου σε όλο αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ? Γιατί συνηγορούν και δεν παίρνουν άμεσα μέτρα να ξεβρωμίσει η πόλη? Γιατί ο Παυλής, ότι κι αν κάνει είναι συντεταγμένο με την θέληση του Πέτρου, που θέλει το σκουπίδι άθαφτο και μέσα στην Αρκαδία ? Τι υπόγεια ρεύματα συνδέουν τους 2 αιρετούς και για ποιό λόγο? Γιατί ανέχεται ο Παυλής τόση κατακραυγή από τους πολίτες και επιμένει να ξεφτιλίζεται με τόση άρνηση να δώσει τηνα αυτονόητη λύση δηλαδή ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΥΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΗ ? Αν είναι το ''κόστος''  που θα πουν ως λόγο, λένε μπούρδες, αφού συζητάνε ακόμα και την ΚΟΖΑΝΗ που έχει απίστευτο κόστος ανά τόνο.

ΠΟΙΟΣ ΟΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ? ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ !
ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ.
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ? 
Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.