Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

ΧΩΜΑΤΕΡΗ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΙ.ΠΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ !

ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
Ή ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Ή ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ.Κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν ξέρει ! Ούτε ο εισαγγελέας. Ούτε το Δημοτικό Συμβούλιο. Ούτε η διοίκηση της ΒΙ.ΠΕ που είναι περιοχή ΧΑΜΗΛΗΣ ΟΧΛΗΣΗΣ. Ούτε ο Τατούλης που νοιάζεται για την επιχειρηματικότητα. Ούτε οι αστείοι σύμβουλοι των Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ και της ΒΙ.ΠΕ που έχουν υπογράψει αρκούδες για τον χώρο του Βιολογικού. Ακόμα και για να πηγαίνει ο Μπουζαλάς τα απόβλητα του ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΕΙΟΥ του εκεί μέσα.
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν δικαιούται να είναι εκτός ευθύνης και να αφήνεται από τον εισαγγελέα να κοιμάται ήσυχος, όταν αυτές οι ενέργειες είναι ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και της ΥΓΕΙΑΣ των πολιτών.
Κι επειδή υπάρχουν τουλάχιστον 3 πολίτες της Τρίπολης που έχουν κάνει καταγγελίες επώνυμες και μηνύσεις κατά πάντων επωνύμως, στον εισαγγελέα, αλλά τίποτα δεν κουνιέται.
Λέμε μήπως πρέπει κάποιος να μας πληροφορήσει, πως μπορούμε να καταγγείλουμε τον ίδιο τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ και όποιον άλλον εμπλέκεται από πλευράς δικαιοσύνης και τους αφήνει τους εγκληματίες να αλωνίζουν ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.