Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ !

ΙΧΝΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ! ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, Ι.Σ.Α. ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ  ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ!
ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.
ΦΩΝΗ ΒΟΟΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 - 3 - 2015 ΣΤΙΣ 3.00 Μ.Μ.ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ! ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΡΛΟΥ !
Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ !
Δεν μιλάμε πλέον για περιβαλλοντική ρύπανση. Μιλάμε για ΕΓΚΛΗΜΑ στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.
Κι έχουν όλοι ευθύνες πολύ σοβαρές και ασυγχώρητες. Πλην των τεράστιων όγκων των σκουπιδιών, εκεί πάνω συμβαίνει ένα τριτοκοσμικό φαινόμενο, καθολικής αδράνειας και ανευθυνότητας, που έχει ξεπεράσει τα όρια της παράβασης καθήκοντος όλων των εμπλεκομένων. Αρχής γενομένης από τον Διοικητή που μάλλον θεωρεί πως οι αρμοδιότητές του αρχίζουν και τελειώνουν σε εφημερίες και προμήθειες. Οι γιατροί επίσης του Παναρκαδικού, αλλά και ο Ιατρικός Σύλλογος δεν έχουν κάνει καμία σημαντικά αποτελεσματική παρέμβαση, ώστε αυτό τι ΑΙΣΧΟΣ και η προσβολή κάθε αξιοπρέπειας, να λείψει από το Νοσοκομείο μας.
Είναι απαράδεκτοι και Δήμαρχος και Περιφερειάρχης γιατί έχουν παρατήσει αυτή την ωρολογιακή βόμβα, να καταστρέφει καθολικά κάθε ίχνος εδάφους , αέρα, αλλά κυρίως σωματικής, αισθητικής και ψυχολογικής υγείας.
Αμφιβάλλουμε αν υπάρχει στον κόσμο άλλο τέτοιο Νοσοκομείο, με τόση ρύπανση εντός των χώρων του και τόσους ανεύθυνους υπεύθυνους ! Οι κυριότεροι συνένοχοι όμως είναι οι 3 βουλευτές του Νομού, που τυγχάνει να είναι και γιατροί. Αδιάφοροι και απλοί ψηφοσυλλέκτες αναδεικνύονται, μετά από αυτή την φωτογραφική έρευνα.
Τα σκουπίδια στο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ συσσωρεύονται επί 5 μήνες.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.