Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ?

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΝΟΜΑ, ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.
ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΕΙΟΥ !
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.







Γι  αυτό το ΑΙΣΧΟΣ έχει διαταχθεί αυτοψία κι έχει ήδη γίνει, τόσο από την Δ/ ση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όσο και από την δ/ση Υγιεινής.
Αλλά ακόμα το Περιβάλλον δεν έχει αποστείλει την έκθεση στον εισαγγελέα, οπότε κανένας δεν δρα!
Κανονικά και με το νόμο, θα έπρεπε, να έχουν οδηγηθεί σε ΑΥΤΟΦΩΡΟ κάποιοι κύριοι, που έχουν τη  ευθύνη για όσα τραγελαφικά γίνονται μέσα στην ΒΙ.ΠΕ και στον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ της Τρίπολης που θα έπρεπε να τον προστατεύουν από την ανεξέλεγκτη ρύπανση και την μόλυνση του περιβάλλοντος χώρου.
Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες το πρωί της 26ης Μαρτίου 2015 με δυνατή βροχή, που σημαίνει πως η διαρροή των υδάτων και η εξάπλωση της βρώμας και των υγρών υπολειμμάτων έγινε βόμβα που θα γυρίσει πάνω μας σε χρόνο ρεκόρ, είτε μέσα από τον υδροφόρο ορίζοντα, είτε μέσα από το έδαφος και τις καλλιέργειες.
Πάντως ο δήμαρχος αλλά και το Δ.Σ. της ΒΙ.ΠΕ κρατούν σιγή ιχθύος, το δε Δ.Σ. της ΒΙ.ΠΕ δεν έχει κάνει καμία παρέμβαση στον εισαγγελέα ή σε άλλη αρχή, πλην μιας επιστολής, που έστειλε για να ....παραπονεθεί για τα γεγονότα ! Ελπίζουμε να γνωρίζουν τις υποχρεώσεις τους οι κύριοι των προεδρείων, και να μην έχουν πεισθεί πως όταν αναλαμβάνεις τον οποιονδήποτε ρόλο σε σωματείο ή σύλλογο, αυτομάτως μπαίνεις στο απυρόβλητο. 
Αλλιώς είναι θλιβερό το γεγονός της απύθμενης ανευθυνότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.