Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ! ΤΗΣ ''ΕΚΟΨΕ'' ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ Η ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.



Το αχτύπητο δίδυμο της Περιφέρειας, τα κατάφερε πάλι να μας κάνει ρεζίλι και να πάει πίσω άλλη μια διαδικασία.
Το μόνο που τους νοιάζει τελικά αυτούς τους δύο, είναι να παίζουν θέατρο στις κάμερες των υπαλλήλων τους και να λένε αερολογίες τύπου εξαγγελιών, για να ροκανίζεται ο χρόνος και να παρατείνουν την αδράνεια στις εξελίξεις με τα σκουπίδια, πράγμα που συμφέρει τα ανομολόγητα σχέδιά τους.
Με το που έκανε η κυρία θεματική, την Οικονομική Επιτροπή, το μόνο που γράψαμε ήταν πως είναι μια ΜΟΥΦΑ του Τατούλη, για να παραστήσει τον ευεργέτη στην Τρίπολη, που εξαγριωνόταν.
Γράψαμε αμέσως πως η εταιρεία EUCOSPOT TRIPOLIS PC δεν είχε άδειες και δεν μπορούσε ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ούτε μέρος να λάβει στον διαγωνισμό.
Η κυρία θεματική τότε, απλά έκανε την κομπίνα κι έφυγε για την Γερμανία, ταξιδάκι αναψυχής, πληρωμένο από τους μουζίκους του Ελλαδιστάν, μαζί με τον αυτοκράτορα Πέτρο.
Χτες λοιπόν, η ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, απέρριψε την ανάθεση, διότι ήταν εκτός νόμου σε πάρα πολλά σημεία.
Βέβαια, από το πρωί, τα παπαγαλάκια που τσιμπολογάνε στην αυλή Τατούλη, έβγαζαν διάφορες αηδίες για την Επίτροπο, και υπονοούμενα, για την καθυστέρηση της υπογραφής της , που -τ άχα- καθυστερούσε και την ....αποκομιδή.
Τελικά οι λαγοί του συστήματος, είναι τόσο αποβλακωμένοι με την αρπαχτή, που δεν μπορούν ούτε τα προσχήματα να κρατήσουν.
Και αποκαλύπτουν μόνοι τους την αποστολή τους.
Τζίφος λοιπόν ο διαγωνισμός της Νικολάκου, με την Εταιρεία του Ραψωματιώτη !
Κι ας είχε προλάβει και ο ίδιος να βγει σε γνωστό ιστοχώρο, να μας πει για τις πρωτοποριακές του μεθόδους, να βγάζει ανακυκλώσιμα από τη σαπίλα και να διαχειρίζεται τον πολτό της αποσύνθεσης.
Πάτε καλά εκεί στην Περιφέρεια ? Πόσο νομίζετε ότι σας παίρνει ακόμα να δουλεύετε τους πολίτες και να τους εκθέτετε σε τόση επικινδυνότητα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.