Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΠΟ ''ΕΝΑΠΟΘΕΣΗΣ'' !

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΠΟΥ ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ.
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΧΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΧΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΗ !
Σήμερα έβαλαν δικηγόρο, να προσβάλλει την απόφαση του Δ,Σ, για τον χώρο της περιοχής ΤΕΠΕ στον Άγιο Βλάση !
Μαντάρα τα έκανε πάλι η δημοτική αρχή, με τους ερασιτεχνισμούς της.
Τον ακριβή λόγο που επιλέγουν να βρίσκουν μόνο ανεπίτρεπτους κυριολεκτικά χώρους, οι αιρετοί μας, δεν τον γνωρίζουμε. Αλλά δεν μας αφήνουν να υποθέσουμε άγνοια, ούτε φυσικά ασχετοσύνη (αν και δεν έχουμε εντελώς πεισθεί πως δεν την διαθέτουν σε βαθμό κακουργήματος !) αφού αμέσως μετά την κάθε απόφαση που παίρνουν, ασχέτως αν είναι νόμιμη και υλοποιήσιμη, κι αν τελικώς ευοδώνεται, η πρωταρχική τους έννοια, είναι να συγκληθούν οι Οικονομικές Επιτροπές Δήμου και Περιφέρειας και να αρχίσουν να μοιράζουν εργολαβίες, εκατοσταριές χιλιάδες ευρώ και τα συναφή !
Τελικά αντί να βρουν μια τοποθεσία που να διασφαλίζει την πόλη και την υγεία των κατοίκων της και του περιβάλλοντος τους, αυτοί σκοτώνονται να δηλώσουν μια τοποθεσία, άσχετα αν μπορεί να γίνει χώρος ''εναπόθεσης'' απορριμμάτων, πράγμα που ούτως ή άλλως απαγορεύεται και μετά τρέχουν να νομιμοποιήσουν με σωρείες παρελκυστικών τακτικών, την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ τους.
Ο χώρος στον Αγιο Βλάση, όχι μόνο κατάλληλος δεν μπορεί να αποδειχθεί πως είναι, βάσει και των προηγούμενων άρθρων μας που αποδεικνύουν την ύπαρξη πηγής νερού στα 500 μέτρα, αλλά σκοντάφτει και στις αποφάσεις της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ για την ασφάλεια δασικών και μη περιοχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ :

                                                           
                                                                           ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!

http://www.kalimera-arkadia.gr/tripoli/item/33453-skoupidia-misthonei-idiotika-fortiga-kai-mixanimata-o-dimos-gia-na-katharisei-tin-tripoli.html  

                                                    ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ :

https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%94%CE%94%CE%9B%CE%A9%CE%97%CE%A1-%CE%92%CE%A6%CE%9B?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9D%CE%A1%CE%A1%CE%A9%CE%97%CE%A1-30%CE%94?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%A785%CE%A9%CE%97%CE%A1-3%CE%9C%CE%9E?inline=true

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.