Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΕΤΡΟ ! ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ !


ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ? ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ?
ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΓΙΝΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ''ΚΛΕΙΣΕΙ'' Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ ?
ΠΟΙΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ?




Στις 17 Δεκέμβρη 2014 ο Τατούλης δήλωνε :
«Τα πρόστιμα είναι πραγματικότητα». «Η χώρα μας για άλλη μία φορά δέχθηκε να ασχοληθεί μαζί της το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και να μας ανταμείψει με καινούργια πρόστιμα.»
«Η πρόοδος που έχει συντελεστεί στην υλοποίηση αυτού του έργου αποτελεί και τον σημαντικότερο παράγοντα για την άμβλυνση των επιπτώσεων από τα πρόστιμα και την εξαφάνιση των προστίμων», ανέφερε στη συνέχεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρόστιμα έχουν μια ημερήσια εφαρμογή και επιβάλλονται κάθε ημέρα λειτουργίας των ΧΑΔΑ.
Αυτή τη στιγμή οι ΧΑΔΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου οι οποίοι χρειάζονται αποκατάσταση είναι 81. Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει τους 78 ΧΑΔΑ, αφήνοντας σε εκκρεμότητα τρεις. Ένας από εκείνους είναι και αυτός του Δήμου Τρίπολης το λεγόμενο «Πλάτωμα». «Εάν πηγαίναμε με τη μελέτη που υπήρχε, το κόστος για την αποκατάσταση του Πλατώματος θα ξεπερνούσε τα 20 εκατ. ευρώ. Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί το πώς θα γίνει η αποκατάσταση του Πλατώματος με κόστος κάτω από το 30% των αρχικών προβλέψεων».
«Όταν γίνει η αποκατάσταση, το Πλάτωμα θα αποδοθεί πάλι στους κατοίκους, αφού δημιουργήσουμε έναν πρότυπο περιβαλλοντικό χώρο. Εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις επανορθώσεως των αστοχιών και παράνομων ενεργειών που μετέτρεψαν πολλές περιοχές σε επιφανειακούς ΧΑΔΑ», είπε χαρακτηριστικά.
«Δεν μπορείς να ασκείς πολιτικής μέσα από τον δικό σου μικρόκοσμο και από τη δική σου θέση. Εκείνο που θα μας διαφυλάξει από την παρανόμια είναι η αυστηρή τήρηση της νομιμότητας»
Όλα τα ανωτέρω, έγιναν λίγο πριν τη λήξη του έτους. Τον Ιανουάριο, είχαμε εκλογές ! Ο Πέτρος μας ανακοίνωσε λίαν προσφάτως, πως ''στις 31 Μάρτη 2015 ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΔΑ'' .
Αλλά το ΠΛΑΤΩΜΑ πρόλαβε και το ''εξαίρεσε'' για λόγους ....οικονομίας ! Το ζητούμενο είναι να προκληθεί ο Περιφερειάρχης να δηλώσει με πάσα λεπτομέρεια και με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, τι στο καλό γίνεται με το ΠΛΑΤΩΜΑ και για ποιόν ακριβώς λόγο το έχει κάνει μπεγλέρι και παίζει με αυτό, καταστάσεις, ανθρώπους και μια ολόκληρη πόλη, επειδή έχει μεγαλεπήβολα σχέδια και θέλει να τα εφαρμόσει εκεί ! Για ποιόν κρατάει μακριά από πιθανότητες ανοίγματος για τις ανάγκες της πόλης αλλά ταυτόχρονα και έτοιμο προς χρήση πλην σε αδρανή φάση ?
Την ώρα που η πόλη ψυχορραγεί μέσα σε χιλιάδες τόνους σκουπιδιών κι ενώ ψάχνεται ο δήμος και καταλήγει από τη μια παρανομία στην άλλη, την ίδια ώρα, ο Πέτρος έχει ανακοινώσει το κλείσιμο όλων των ΧΑΔΑ αλλά ΟΧΙ του ΠΛΑΤΩΜΑΤΟΣ ! 
Στο οποίο όμως ΔΕΝ επιτρέπουν με κανένα Θεό, να αποσυμφορήσει την πόλη !
Κι ας μην είναι προς αποκατάσταση !
Κι ας πρόκειται να παράξουν δεκάδες παρανομίες με τις αποφάσεις τους με τις οποίες οδηγούνται σε ανεφάρμοστες λύσεις !
Είναι πολύ διαστροφική η προσέγγιση του θέματος, αφού ο ίδιος ο περιφερειάρχης ενισχύει την παράνοια, με τις αποφάσεις του, που έρχονται σε απόλυτη αντίθεση  τόσο με τις κορώνες που βγάζει για το θεαθήναι, όσο και με τις προσωπικές του επιλογές, να κρατάει μια πόλη σε απόγνωση κι έναν ΧΑΔΑ ανοικτό και κλειστό μαζί.
ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΠΕΤΡΟ ? ΕΜΑΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.