Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΒΙΔΙ !

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ Σ.τ.Ε. ?
ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ?
ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕ, ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΤΕΤΟΙΑ?
ΠΟΣΗ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΠΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ?


Κάποια στιγμή θα πρέπει να συμβουλεύσουν οι πιο συνετοί του Δ.Σ. Τρίπολης, τον εκλεγμένο επικεφαλής τους, πως όσο πιο πολύ εκτίθεται, τόσο πιο πολύ αυτοαναιρείται.
Δίνει από χθες αράδα τις συνεντεύξεις, νομίζοντας πως σπέρνοντας πληροφορίες διάφορες και ψέματα δεξιά κι αριστερά, κατοχυρώνεται ως προς τις παρανομίες που διαπράττει στον Άγιο Βλάση και στην ίδια την πόλη, που την έχει κάνει χειρότερα από πριν, με τα σκουπίδια, αφού αφήνει φορτηγά οποιουδήποτε τύπου, να μεταφέρουν τα σάπια σκουπίδια και να τρέχουν παντού υγρά και υπολλείμματα σκουπιδιών , κάνοντας το περιβάλλον της πόλης, δρόμους, πεζοδρόμια κτλ μια νέα υπερμολυσμένη χαβούζα. Χωρίς να ακολουθεί ούτε μια επίβλεψη και αυτοψία από την διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος της ύπαρξής τους. Ο δήμαρχος όμως, μετά από το πραξικόπημα που έκανε στον άγιο Βλάση και την ''στήριξη''  που βρήκε από τις αρχές για την παρανομία του, προβαίνει σε προκλητικότατες δηλώσεις, ακόμα και εναντίον του ίδιου του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη και τον διαψεύδει με περισσή αλαζονεία. Επίσης προβαίνει σε ανακοίνωση αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας οι οποίες δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως ακόμα, ούτε καν καθαρογραφεί, όπως πληροφορηθήκαμε από το αρμόδιο γραφείο, και από τον δικηγόρο των Λεβιδιωτών κ. Γκότση.
Σχετικά με το Λεβίδι (που το προσμετρά στους χώρους που έχει στη διάθεσή του ο δήμαρχος ) δηλώνει πως κέρδισε και την προσωρινή διαταγή, η οποία όμως ΠΟΤΕ δεν εξεδόθη. Σας παραθέτουμε το δικαστικό έγγραφο για να αποκαλυφθεί πλέον και να γίνει σαφέστατο μόνο με στοιχεία, πως έχουν χάσει τη μπάλα από την υπέρμετρη αλαζονεία εκεί στον Δήμο Τρίπολης.
Και καταθέτουμε το ερώτημα προς πάσα κατεύθυνση, και προς τον ίδιο τον δήμαρχο :
ο ΧΑΔΑ Λεβιδίου , είναι προς αποκατάσταση καταγεγραμμένος ήδη .
Αύριο 31 Μαρτίου 2015, η Περιφέρεια ολοκληρώνει την διαδικασία του διαγωνισμού για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ της Πελοποννήσου !
Τι σημαίνει αυτό για τον δήμαρχο? Αφού το ΛΕΒΙΔΙ οδεύει προς αποκατάσταση γιατί βγαίνει και κάνει δηλώσεις πριν καν δημοσιευθεί η απόφαση του Σ.τ.Ε που όποια και νάναι, δεν θα πάρει πίσω την αποκατάσταση ? Έχουν ''μαγειρέψει'' κάτι με τον Τατούλη κάτω από τη μύτη μας ? Επειδή ξέρουν και οι δύο, πως μέχρι να δράσει η Δικαιοσύνη, έχουν προλάβει αυτοί κι έχουν διαπράξει την αυθαιρεσία ? Όπως σε τόσες και τόσες περιπτώσεις, από ΒΙΟΑΕΡΙΟ μέχρι Άγιο Βλάση ?
Τελικά γερά δεμένος στο άρμα Τατούλη αποδεικνύεται ο Παυλής και μάλιστα καλύτερος μαθητής και πιο υπάκουος από τον Γιάννη που ξαφνικά κλώτσησε κι έκανε μηνύσεις !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.