Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ !

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.



Προκειμένου να περάσει τον δικό του υποψήφιο κ. Μπουλούκο, για συμπαραστάτη του πολίτη, που τελικά επί 4 συνεχείς προσπάθειες δεν τα καταφέρνει, ο περιφερειάρχης, για μια ακόμα φορά, οδήγησε σε μπάχαλο την κατάσταση στο ΠΕΣΥΠ αναγκάζοντας την αντιπολίτευση, στην οποία δεν έδιναν τον λόγο, να αποχωρήσει σύσσωμη.....πλην την ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Αυτή η πλήρης ταύτιση απόψεων, τελευταία της Χ.Α. με όλα τα θέματα που βάζει ο περιφερειάρχης και η ''κατευναστική'' τοποθέτησή τους, βάζει πολλούς σε σκέψεις και προβληματισμούς.
Οι παρ΄ ολίγον νταήδες του ΠΕΣΥΠ (αρχικό συμβούλιο ) έχουν καταλήξει να είναι ωσεί παρόντες στα περισσότερα συμβούλια.
Με τις μεθοδεύσεις της θεματικής, με τις τσιρίδες της τις κρίσιμες στιγμές, με την στήριξη του προέδρου και με την αυθαιρεσία του Πέτρου Τατούλη, το ΠΕΣΥΠ λειτούργησε για μια ακόμα φορά, προσβάλλοντας τις δημοκρατικές διαδικασίες του διαλόγου και αναδεικνύοντας και το έλλειμμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που επικρατεί στο ανάκτορο του περιφερειάρχη αλλά και τον ΦΑΣΙΣΜΟ που επικρατεί στις συνεδριάσεις του, αφού τελικά ότι δεν βολεύει τον ίδιο και την θεματική, δεν προχωράει, άσχετα αν προβλέπεται από τις διαδικασίες.
Η άρνηση να τοποθετείται η αντιπολίτευση και η φίμωση που επιβάλλεται στο ΠΕΣΥΠ από τουςε ανωτέρω, είναι παροιμιώδης για τα δεδομένα της αυτοδιοίκησης.
Στο τέλος  η κυρία θεματική βγάζει κορώνες και για ....BULLYING !
ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ !

http://www.kalimera-arkadia.gr/peloponnisos/item/33521-entasi-sto-perifereiako-symvoylio-gia-tin-eklogi-symparastati-apoxorise-i-antipolitefsi-vd.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.