Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ !

ΧΑΒΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ !



Ζορίστηκε πολύ ο Πέτρος απόψε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, μόλις προέκυψε και 2ος υποψήφιος για την θέση του συμπαραστάτη του πολίτη, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αρκαδίας, Δημήτρης Κωστόγιαννης. Οι φωνές της θεματικής Ντίνας Νικολάκου, η κόντρα της με τον Αντιπεριφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Τάκη Γατσόπουλο και η χαιρεκακία στο μάτι του Πέτρου, όσο την παρακολουθούσε να ωρύεται ανεξήγητα και προκλητικά, έδειξαν σε κάθε παριστάμενο, την κατάντια του Περιφερειακού Συμβουλίου της Πελοποννήσου. Ο άνθρωπος έχει πάθει μεγαλομανία αγιάτρευτη. Θεωρεί τον εαυτό του αναντικατάστατο και αλάθητο και δεν αποδέχεται τις βασικές αρχές της Δημοκρατίας, που είναι η ισότητα και η ελευθερία τουλάχιστον του λόγου. έχει εγκαταστήσει τον θηλυκό ντερβέναγα στην Περιφέρεια και καθαρίζει με τις τσιρίδες της και τις παρεμβάσεις της σε κάθε θέμα και κάθε λεπτό. Το Περιφερειακό συμβούλιο, ζει τραγικές ώρες
με τους εκλεγμένους της πλειοψηφίας Τατούλη. Οι Πελοποννήσιοι έκαναν διάνα επιλογή. Καμαρώστε τους τώρα σε ρόλο ηγεμόνα, την Ντίνα και τον Πέτρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.