Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΕΙ ΞΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ !
ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ !
ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΜΩΣ.
ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ.



 

Κατέθεσαν μήνυση με τις κάμερες γνωστού και μη εξαιρεταίου ιστότοπου - αρεστού για την χαλαρή του κριτική σε όλους, το προεδρείο του ΚΤΕΛ. Κατά αγνώστων.
Με ιδιαίτερη χαιρεκακιούλα ο δικηγόρος τους δήλωσε πως είναι θέμα χρόνου να τους δώσει η Δίωξη τα στοιχεία των blogs που έγραψαν γι αυτούς.
Το θέμα είναι πως η Δίωξη θα έχει την ευκαιρία να ερευνήσει, όπως και ο εισαγγελέας, σε βάθος και πλάτος όλα όσα θίγονται και να ζητήσει και στοιχεία από τους ίδιους, και μαρτυρίες από τους συνεργάτες τους, γιατί από αυτούς μαθαίνουμε τι γίνεται.
Μόνοι τους οι θιγμένοι μιλάνε στους φίλους τους και στα τηλέφωνα και διαμαρτύρονται για την απολυταρχία που έχει κηρύξει η διοίκηση του ΚΤΕΛ στην κοινοπραξία.
Μόνοι τους οι μέτοχοι αλληλομηνύθηκαν για απόκρυψη στοιχείων από την διοίκηση, σχετικά με τα κέρδη.
Μόνοι τους κατήγγειλαν πως εδώ και κάμποσα χρόνια δεν τους αποδίδονται τα μερίσματά τους κανονικά και δεν τους γίνονται γνωστοί οι απολογισμοί της κοινοπραξίας. Κι έφτασαν στα δικαστήρια οι μισοί εναντίον των υπολοίπων.
Αν ο δικηγόρος της κυρίας προέδρου κάνει το λειτούργημά του στο ΚΤΕΛ ξέρει πάνω από όλα, πως μαζί με την έρευνα που προκαλεί να γίνει για το μοναδικό blog που τόλμησε να αγγίξει την προστατευμένη κυριαρχία της προέδρου, ο εισαγγελέας θα κληθεί να κάνει και εν τω βάθει έρευνα για τα πεπραγμένα της κοινοπραξίας, οικονομικά και άλλα.
Μακάρι να βγάλει η Δικαιοσύνη στην επιφάνεια όλα τα στοιχεία, να εξυγιανθεί ο χώρος και να πάρουν τα διακιώματά τους όλοι οι μέτοχοι. Μακάρι να μπει φρένο στις αυθαιρεσίες τους και να μοιράζονται τα κέρδη και τα ΕΣΠΑ σε όλους. Και τα δρομολόγια να μοιράζονται σε όλα τα ταξι κι όχι μόνο στων μετόχων του ΚΤΕΛ.
Περιμένουμε τις εξελίξεις με ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.