Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ !

ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΤΗΣ ΤΟΥ Ο ΠΕΤΡΟΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ.
ΝΑ ΜΗ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ.

Σαμαράς-Τατούλης στο Ναύπλιο: Χειραψίες, χαμόγελα και υποψηφιότητα Εύης (vid)


Αγκαλίτσες, χασκογελάκια και φιλάκια ο Πετράν με τον Αντώνη Σαμαρά, στο φιάσκο που οργάνωσε ο δήμαρχος Ναυπλίου.
Τόση η αναισθησία και των δύο, που δεν νοιάστηκαν για τον λαό που οργισμένος διαδήλωνε έξω από το Βουλευτικό, όπου έγινε η απόδοση ''τιμής'' στον κατ΄ ευφημισμόν πρωθυπουργό της φτώχειας.
Ο Πέτρος εκεί παρών και μάχιμος, να ξαναανακατέψει τα χαρτιά στη ΝΔ και ως γνωστός καταφερτζής και μηχανορράφος, να βγάλει στο κουρμπέτι της πολιτικής, την κορούλα του Εύη, μπας και χάσει την αρπαχτή η οικογένεια και πεινάσει στο μέλλον.
Τα είπαν πίτσι πίτσι με τον Σαμαρά και στο τραπέζι κάθησαν δίπλα δίπλα, για να έχουν χρόνο για να οργανώσουν την καινούργια επιχείρηση του αυτοκράτορα, στο πολιτικό σκηνικό του μέλλοντος, με την κόρη στο προσκήνιο.
Την κόρη που έχει γίνει ίδια και απαράλλαχτη με τον πατέρα της, το ίδιο σκληρή στις διαπραγματεύσεις και στην διαπλοκή και είναι αυτή που οργανώνει όλες τις συναντήσεις με τους επιχειρηματίες που θέλουν συνεργασία με την Περιφέρεια, αλλά πρέπει πριν να ακούσουν το απόφωνο !
Η Εύη το κάνει αυτό το παιχνίδι των deals στην Αθήνα, σε ένα γραφείο που δεν φέρει ενδεικτικές πινακίδες με όνομα κ.τ.λ. αλλά έχει μια μούφα επωνυμία. Με τον καιρό θα σας αποκαλύψουμε και την διεύθυνση. Όταν θα είναι ώρα να βγει στο άπλετο φως, όλη η σκοτεινή διαδρομή της οικογένειας των τρωκτικών, που έβγαλε το Καστρί και ροκανίζουν τις σάρκες μας επί μακρόν.
Δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί τα χασκόγελα των δυο προδοτών, και την απερίγραπτη αναισθησία τους, απέναντι στον λαό που αγανακτεί και διαδηλώνει την φτώχεια και την απελπισία του :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.