Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ !!

ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ Η ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ! ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΚΑΛΟ.
ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΛΑ ΡΟΜΠΑ ΣΤΟ ΠΕΣΥΠ . Ο ΔΟΛΤΣΙΝΙΑΔΗΣ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ...




Μέχρι και την Χ.Α. έγλειψε ο Τατούλης, για να υφαρπάξει τις 2 ψήφους της για τον συμπαραστάτη του πολίτη, στο χθεσινό ΠΕΣΥΠ.
Έλειπε όμως η μια σύμβουλος της Χ.Α. και ο Δολτσινιάδης δεν δίστασε να πει αμέσως πως στηρίζει την υποψηφιότητα του Μπουλούκου, δηλαδή την επιλογή Τατούλη.
Κανέναν δεν εκπλήσσουν φυσικά οι παρασιτικοί της πολιτικής, αλλά περίμεναν οι σύμβουλοι, τουλάχιστον το στοιχειώδες ίχνος ευθιξίας, αφού στο προηγούμενο συμβούλιο, μόλις, ο ίδιος ο Τατούλης έβριζε ασύστολα ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΛΟΥΜΠΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ όλη την αντιπολίτευση.
Για τον εκπρόσωπο της Χ.Α. φαίνεται ισχύει το :'' οι γύφτοι τα μαλώματα τάχουνε πανηγύρια''.
Και χτες ξέχασε τον οχετό των ύβρεων που έχει φάει κατάμουτρα από τον Περιφερειάρχη και δήλωσε υποταγή στην επιθυμία του.
Κάποιες κακές γλώσσες, λένε πως πήρε τον Δολτσινιάδη τηλέφωνο μέσα από την φυλακή, ο αρχηγός του ο Μιχαλολιάκος και του είπε να ψηφίσει την επιλογή Τατούλη !
Υπόγειες αγκαλίτσες λοιπόν ο Τατούλης με τους Χρυσαυγίτες.
Αν κρίνουμε δε και την απουσία της δεύτερης εκλεγμένης με την Χ.Α. συμβούλου, μάλλον ο Πέτρος έχει κάνει πάλι ταραχή, προκειμένου να περάσει το δικό του, κι αυτή τη φορά μέσα στην Χ.Α. την οποία παράλληλα, βρίζει ασύστολα και διαρκώς.
Αν αυτό το μπάχαλο δεν είναι ο ορισμός της παράνοιας, τότε ωχριούν οι λέξεις για να το χαρακτηρίσουν.
Πάντως ο ιατρός - σύμβουλος της Χ.Α. κ. Δολτσινιάδης, έδειξε χτες όχι μόνο πως τζάμπα φασαρία κάνει κάποιες φορές που αποφασίζει να το παίξει θιγμένος μέσα στα ΠΕΣΥΠ, αλλά πως δεν έχει καθόλου, μα καθόλου αυτοσεβασμό.
Γιατί εκεί που τον φτύνουν πάει και γλείφει. Κι αυτό δεν είναι απλά μια πολιτική κωλοτούμπα.
Είναι εξευτελισμός. Όχι βέβαια πως περιμέναμε κάποια διαφορετικότητα από το κόμμα του και τον αρχηγό του, γιατί τον ίδιο τώρα τον μαθαίνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.