Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΕΔΗΤ !

Η ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.





Οι προσπάθειες όλων των ανθρώπων που εμπνεύστηκαν την φετεινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΚΕΔΗΤ στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Τα παιδιά της πόλης, κατέκλυσαν τον Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, με γονείς και φίλους για να απολαύσουν την πανηγυρική ατμόσφαιρα και τα θεατρικά δρώμενα των παιδιών των παιδικών σταθμών του δήμου και του ΚΔΑΠ Θάνα.
Τόσο οι παιδαγωγοί όσο και το υπόλοιπο προσωπικό των σταθμών αλλά και οι διοργανωτές από την ΚΕΔΗΤ, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την απόλαυση των παιδιών και την αναγέννηση της παραμυθένιας ατμόσφαιρας των Χριστουγέννων. Η συνδρομή του Μουσικού σχολείου, με την ορχήστρα, έδωσε περισσότερη ζωντάνια στα θεατρικά επιτεύγματα των παιδιών και μεγαλύτερη ζεστασιά στην απόδοσή τους. Ο κόσμος τη; Τρίπολης, έδωσε δυναμικά το παρόν στις εκδηλώσεις που κράτησαν μέρες, για πρώτη φορά στα χρονικά της πόλης και της ΚΕΔΗΤ. Η προσοχή που είχε δοθεί για την απόλαυση των μικρών βλασταριών με παροχή κάθε φροντίδας δωρεάν , αλλά και προσφορά γλυκισμάτων, δώρων, αναψυκτικών και μασκώτ παιδικών παραμυθιών, έβαλε το στίγμα της ευαισθησίας των διοργανωτών, αλλά και τον πήχη ψηλά για το μέλλον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.