Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΥΗ ! ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ !

ΞΕΡΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ, ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣ ΝΕΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ - ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ- ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ !



Όπως και ο πατέρας της, βγήκε στον εκλογικό αγώνα, σε μια περίοδο που οι εκλογές γίνονταν κάθε τρεις μήνες και αναρριχήθηκε αυτόματα σε φαβορί, έτσι και τώρα, η Εύη Τατούλη, μυρίζεται πως θα είναι ευνοϊκό το κλίμα των αλλεπάλληλων εκλογών για την ίδια, που όμως θα ταλανίσουν τη χώρα.
Δεν τη νοιάζει αυτό την Εύη, ούτε τον πολυμήχανο μπαμπά της. Η Ελλάδα είναι το δικό τους εφαλτήριο, για την ανάδειξή τους στην πολιτική, και για την επιτυχή έκβαση των φιλοδοξιών τους. Που είναι ακόρεστες.
Δεν του φτάνει του Πέτρου, η οικογενειακή επιχείρηση που έχει καταντήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τις ''εργολαβικές'' εργολαβίες του αδερφού, υιού και γαμπρού, θέλει συνέχεια στην άλωση της πολιτικής στην Πελοπόννησο και -γιατί όχι? - και στην Ελλάδα.
Κατεβάζει στο πι και φι την κόρη στο κουρμπέτι των εκλογών, τώρα που είναι μαθηματικά βέβαιο, πως θα πάμε σε απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις, μέχρι να δούμε σταθερή και βιώσιμη κυβέρνηση στη χώρα.
Το ξέρει ο Πέτρος το κολπάκι το πονηρό, των εκλογομαγειρίων και των εκλογομαγείρων. Τέτοιες καταστ'ασεις, ευνοούν τους πρωτοεμφανιζόμενους στην πολιτική.
Έτσι την έκανε την τύχη του και ο ίδιος. Με την αναμπουμπούλα βγήκε κι έκανε ντεμπούτο.
Και τρέχοντας την Αρκαδία, απανωτά και πρωτόγνωρα, πέρασε το προφίλ του ''αδερφού'' που τον συμπάθησε η άνω Κωλοπετινίτσα και η κάτω μη σας πω.
Τώρα, μέσα στις μέρες των εορτών, αμόλησε την Εύη στις πλατείες, στα σουλάτσα, στα καφέ και στα κανάλια, να δίνει συνεντεύξεις και να δηλώνει ΣΙΒΥΛΛΙΚΑ ''παρούσα στις πολιτικές εξελίξεις''.
Πονηρός ο Καστρίτης μπαμπάς, δεν την αφήνει να πει, πού θα είναι υποψήφια, με ποιό κόμμα.
Απλά δηλώνει παρούσα ! Λες και όσοι δεν θα βάλουν υποψηφιότητα είναι απόντες!
Μεγάλη γάτα ο Πέτρος την έριξε στο κόλπο των καναλιών , μέχρι και στα ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝΣ πήγε η Εύη, για να παίζει το όνομά της,αλλά χωρίς κομματική ταυτότητα ακόμα !
Μέχρι να δει κατά πού φυσάει ούριος ο άνεμος. Και να αποφασίσει.
Καλά πληροφορημένοι μας λένε, πως πάει κατά ΠΟΤΑΜΙ μεριά, αλλά δεν το λέει ακόμα.
Τίποτα δεν πρόκειται να μας εκπλήξει από το σόι του Πέτρου.
Τον ξέρουμε σαν την κάλπικη δεκάρα. Το συμφέρον του, θα κρίνει πάνω από όλα τις κινήσεις της πρωτότοκης κόρης του. Και θα την αφήσει στο ποδάρι του, τώρα που εκείνος ονειρεύεται να γίνει Καίσαρας. Έρμη Αρκαδία !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.