Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ?

ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΚΙΚΑ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ !
ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΓΗΣ!


Τι παριστάνουν οι κύριοι καθηγητάδες? Δεν έχουν πάρει είδηση πως ο υπουργός των Οικονομικών είναι υπόλογος απέναντι στον Ελληνικό λαό, τον οποίο ξεζουμίζει, για τις δικές του αρπαχτές σε σχέση με την δημόσια Γη ? Και όχι μόνο ?
Δεν είδαν και δεν διάβασαν πουθενά, πως ο Γκίκας Χαρδούβελης με την κυρία του, έχουν καταπατήσει  Δασική έκταση 20 στρεμμάτων στα Πούληθρα Κυνουρίας, που είναι ο τόπος του, αλλά και το φιλέτο των Αρκαδικών παραλιών, κι έχει γίνει ιδιαίτερη αναστάτωση τον τελευταίο καιρό με τις καταγγελίες εναντίον του ? Δεν άκουσαν και δεν διάβασαν πουθενά για εκείνο το αμαρτωλό e mail των 47 σελίδων προς την Τρόϊκα, για το οποίο τον έκανε ρόμπα ακόμα και ο πρόεδρος του ΣτΕ και θα κληθεί στην Δικαιοσύνη για όλα όσα συνωμοτεί  εναντίον των Ελλήνων?
Δίνει εμμέσως την δημόσια άφεση αμαρτιών το ΠΑΠΕΛ με την γιορτή που διοργανώνει για να τον τιμήσει? 
Αλήθεια πόσα λεφτά θα ξοδέψουν γι΄αυτή την φανφάρα αλληλοϋποστήριξης?
Παιδιά που φοιτούν και δεν έχουν τρόπο να τα βγάλουν πέρα οικονομικά δεν έχει το ΠΑΠΕΛ για να τα βοηθήσει?  Ή δεν θεωρεί πως έχει τέτοια υποχρέωση?  Κανένας τους εκεί μέσα δεν σκέφτηκε, πως με αυτό τον τρόπο προκαλούν και το κοινό και τους φοιτητές τους, και τους καθηγητές στην πλειονότητά τους ?
Εκτός κι αν ήρθε εντολή του μεγάλου συμβούλου επί των Οικονομικών και πρώην προέδρου του εδώ Τμήματος κ. Λιαργκόβα, για να δείξει στον πρωθυπουργό του και πολιτικό του προϊστάμενο, την ανταπόδοση για την δική του θεσούλα στους πρωθυπουργικούς συμβουλάτορες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.