Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΤΑ ΕΣΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

ΤΟΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ.
ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΠΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ. ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΟΤΣΗΣ. ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΚ !

programs

Απ΄ ότι φαίνεται ο Παυλής έχει κάνει την κουμπαριά του με τον Οδυσσέα, γι΄αυτό έβαλε τον υιό Τότση στα μέσα και στα έξω της διαχείρισης των ΕΣΠΑ.
Κι εκείνος όπως ήταν αναμενόμενο, έφτιαξε πρώτα το σπίτι του και τώρα βγάζει σιωπηρές ανακοινώσεις, για να προλάβουν οι ψηφοφόροι να πάρουν επιδοτήσεις.
Εν τω μεταξύ, υπάρχουν νέοι επιχειρηματίες που κάνουν αιτήσεις για 50- 60 χιλιάδες, για να καλύψουν κατασκευαστικά ελλείμματα στις επιχειρήσεις τους και τους απορρίπτουν σωρηδόν.
Μια χαρά το πάει το τρένο ο δήμαρχος.
Αυτά που φοβόμασταν αυτά μας βρήκαν.
Η επιμονή του να πάρει μαζί του το παραπαίδι του Οδυσσέα και να τον αναγάγει σε ρυθμιστή όλων των καταστάσεων που προκύπτουν, δείχνει την ανύπαρκτη ανεξαρτησία του Παυλή από το κομματικό του παρελθόν και τους εκφραστές του στην σημερινή εκδοχή.
Ο Τότσης πήρε το ΚΕΚ για την συμβία του, προσπαθεί να βολέψει τους ψηφοφόρους του, με επιδοτήσεις και κατά τα άλλα για τους παρατρεχάμενους της δημαρχίας, είναι ο μαιτρ των ΕΣΠΑ.
Τώρα τι σχέση έχει ο άνθρωπος με την διαχείριση και την αποδοτικότητα των επενδύσεων, που προτείνει, κανείς δεν ξέρει, αν κρίνει από το επαγγελματικό του προφίλ και την μέχρι τώρα πολιτική του παρουσία.
Παυλής είναι αυτός. Όλα μπορεί να τα μεθοδεύσει, αν του έχει μπει στο κεφάλι η ιδέα πως μπορεί να γίνει και βολευτής.
Καλύτερος είναι ο Οδυσσέας ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.