Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ !

ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΟ , ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΥΘΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !
Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΤΗ......ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ.


ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ : 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014  ΩΡΑ 10.00 π.μ.

ΝΤΡΟΠΗ ΓΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
ΤΑΤΟΥΛΗΣ , ΧΡΟΝΗΣ, ΠΑΥΛΗΣ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΒΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ .







Εμετική διάθεση, νοιώθει, όποιος τύχει και διαβεί το πίσω μέρος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, μέσα στον χώρο του υπαίθριου πάρκιγκ των οχημάτων. Σωροί από τόνους αποβλήτων ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ, είναι στιβαγμένοι και σαπίζουν εκτεθειμένοι στο έδαφος, κάτω από τα πεύκα του περιβάλλοντος χώρου. Οι σάκοι είναι σκισμένοι, το περιεχόμενο μερικών χυμένο στο έδαφος και εκεί διακρίνονται καθαρά, ακόμα και καθετήρες με ΑΙΜΑ, χρησιμοποιημένες σύριγγες, απασφαλισμένες, και πάσης φύσεως Νοσοκομειακά απόβλητα , παρατημένα στο έλεος του καιρού, του Θεού και των αλητήριων της κάθε μορφής εξουσίας, που δεν δίνουν δεκάρα για το έγκλημα που συμβαίνει πίσω από τη βιτρίνα του Νοσοκομείου, και κάτω από τα μάτια του κόσμου.
Και να σκεφτεί κανείς, πως όλο το ίδιο σινάφι των αρμοδίων, βγάζει κάθε λίγο και λιγάκι, κορώνες επιτυχίας και ανδραγαθημάτων, όποτε καταφέρουν την ''δωρήτρια'' και τους ρίξει την κάθε δόση ''χορηγίας'' για τον ''εξοπλισμό''  του Παναρκαδικού.
Ντροπή δεν φαίνεται να διαθέτει κανένας. Ούτε η διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας, ούτε η ίδια του Περιβάλλοντος, για να μην αρχίσουμε από τον γιατρό Περιφερειάρχη, τον επίσης γιατρό Αντιπεριφερειάρχη, τον Διοικητή του Νοσοκομείου, τον Αποκεντρωμένο Περιφερειάρχη, που δρασκελίζουν καθημερινά αυτό το ΑΙΣΧΟΣ και δεν κάνουν το παραμικρό για την εξάλειψή του.
Εμείς το στέλνουμε άμεσα στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ κι ας κάνουν αυτοί την δουλειά τους, αν πραγματικά τους ενδιαφέρει.
Μόνο που παράλληλα με όλα αυτά, πρέπει να τονιστεί, η μανιακή προσήλωση μερικών, εκεί μέσα στο Παναρκαδικό, για το ξεκοκκαλισμα της περιουσίας της Γιαννούλας Γκουντάνη, που την έχοτυν πάρει εργολαβικά και την σέρνουν παρέα με κάποια διαπλεκόμενα ΜΜΕ της περιοχής, από '΄'δωρεά''  σε ''δωρεά'' κι άλλο τίποτα δεν βλέπουν μπροστά τους ή τριγύρω τους. Θα τους προτείναμε να βάλουν την κ. Γκουντάνη, να φτιάξει ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ στο Παναρκαδικό. Θα είναι πιο χρήσιμο και θα σώσει και ολόκληρη την πόλη από τη βρώμα, τα μικρόβια και τις άλλες επικίνδυνες ουσίες, που περνάνε στο υπέδαφος και τις πίνουμε στο νερό.
Στον κύριο αυτοκράτορα της Μυθικής Πελοποννήσου, μένει απλά να του στείλουμε το μήνυμα, της αηδίας μας, για την κατάντια της πόλης που τον φιλοξενεί, τον τιμά και την έχει παρατημένη σε χάλια τριτοκοσμικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.