Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

''ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ'' ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΤΟΥ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΣΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΔΕ




ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο ίδιο έργο θεατές για μια ακόμη φορά . Οι ανοίκειες συμπεριφορές της πλειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο ξανά στην «ημερήσια διάταξη» , ξανά η υποβάθμιση , ξανά ο ευτελισμός των Δημοκρατικών διαδικασιών.
Το θέαμα αρκεί από μόνο του για να καταδείξει ότι η εκφορά του πολιτικού λόγου και ο δημοκρατικός διάλογος είναι «ψιλά γράμματα» για κάποιους, οι οποίοι θεσμικά θα έπρεπε να είναι οι θεματοφύλακες αυτών των αρχών.
Το θέατρο του παραλόγου στη Περιφέρεια Πελοποννήσου φαίνεται πως παίζεται και με τους μεταμφιεσμένους «ψιττακούς» της πλειοψηφίας, που παραμένουν φωνασκούντες πεισματικά στο κόσμο τους και αναπαραγάγουν μια αρνητική εικόνα, γνώριμη πλέον στη συνείδηση των συμπολιτών μας.
Η αναφορά του κ. Περιφερειάρχη για εξαπάτηση των Πελοποννησίων από τον επικεφαλής της παράταξης μας, μόνον θυμηδία μπορεί να προκαλέσει.
H Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία παραμένει σταθερή στις αρχές της και κοντά στα προβλήματα της κοινωνίας μας.
Είναι τιμητικό για την παράταξη μας κ. Τατούλη , η συμμετοχή του Γιώργου Δέδε σε κυβερνητική θέση. Αυτό μόνον οι κομπλεξικοί δεν το αναγνωρίζουν.
Η ανάπτυξη του τόπου μας θα μπορέσει να υπηρετηθεί καλύτερα από τη συγκεκριμένη θέση και αυτό μόνον ο κ. Τατούλης αδυνατεί να το διακρίνει .
Ο μόνος που δεν πρέπει να μιλάει για πολιτικές μεταμορφώσεις είναι ο κ. Τατούλης ο οποίος, στην «ομόσημη του ανέμου» πολιτική του διαδρομή, έχει διατρέξει όλο το φάσμα του πολιτικού μας συστήματος και σήμερα βιώνει τις συνέπειες της μοναξιάς του.
Είναι και παραμένει ο πολιτικός γυρολόγος που περιδιαβαίνει τις πολιτικές «αυλές», εκλιπαρώντας για στήριξη όταν πλησιάζουν τα δύσκολα και είναι ο πλέον ακατάλληλος να δώσει μαθήματα Δημοκρατικής συμπεριφοράς.
Μπορεί να εξαπάτησε δύο φορές την κοινωνία της Πελοποννήσου με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και τις προεκλογικές φιοριτούρες, όμως στην πράξη διαψεύδεται πανηγυρικά από τα αδιέξοδα της ανύπαρκτης πολιτικής του και ψάχνει απεγνωσμένα για άλλοθι.
Σήμερα η Πελοπόννησος βιώνει τα πέτρινα χρόνια της, βυθισμένη σε ανίκανες νοοτροπίες που αδυνατούν να παράξουν έργο, που μαζί με την αδιαφάνεια , την διαπλοκή και την έλλειψη δημοκρατικής ευαισθησίας συμπληρώνουν το παζλ του αυτοδιοικητικού κατήφορου του Β΄ βαθμού.
Και αυτό το γνωρίζουν πλέον καλά οι συμπολίτες μας.
Αφήνουμε τον κ. Τατούλη κλεισμένο στον «κλωβό» του, να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στη καθημαγμένη κοινωνία μας και απλά του υπενθυμίζουμε ότι κατά διαστήματα εμείς οι «αγενείς» θα τον διακόπτουμε από τον ύπνο της πολιτικής του απραξίας .
30.04.2015 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.