Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ !

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ .

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΔΈΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΆ



Η μάστιγα των αδέσποτων σκυλιών στην Τρίπολη, αφήνεται να μας γίνει συνήθεια αφού κανένας δεν έχει κάνει μια ουσιαστική παρέμβαση, για να δοθεί άμεσα η λύση και να γλιτώσει η πόλη από τις αγέλες.
Κάθε μέρα όλο και κάποιος πολίτης γίνεται επίκεντρο της επιθετικότητάς τους, αφού τριγυρνάνε ολημερίς σε δρόμους και πλατείες της πόλης, κατά αγέλες και ερεθίζονται από διάφορα περιστατικά που μπορεί να τα τρομάξουν, επιτιθέμενα σε όποιον βρεθεί μπροστά τους.
Την Κυριακή πολύ νωρίς το πρωί, στην οδό Ναυπλίου, επιτέθηκε μια αγέλη πάνω από 10 σκυλιά, σε γυναίκα αστυνομικό, που πήγαινε στην εργασία της.
Την τρόμαξαν τόσο που έπαθε σοκ. Ευτυχώς αντέδρασε με ότι κρατούσε στα χέρια της και δεν την δάγκωσε κάποιο. Αλλά η αγέλη την καταδίωκε με άγριες διαθέσεις.
Ο δήμαρχος φαντάζομαι πως αν ερωτηθεί, θα απαντήσει πως είναι σε ''καλή πορεία η έρευνα για να βρεθεί οικόπεδο για τα αδέσποτα της πόλης'' . Εδώ και κάμποσους μήνες την ίδια ατάκα λέει.
Όσο για τους ''φιλόζωους'' έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για όλη αυτή την κατάντια της πόλης, αφού ταϊζουν τα σκυλιά όπου νάναι, ακόμα και μέσα στους δρόμους και τα μαζεύουν σε πολυσύχναστα σημεία, μαθαίνοντάς τα πως είναι μέρη φροντίδας τους.
Ο πολιτισμός μας σε έξαρση σε τούτη την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.