Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΤΡΙΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ !

ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΕΣ.


Για την Τρίτη 21 Απριλίου 2015, είχε προγραμματιστεί να γίνει ο ''διαγωνισμός'' εξ αναβολής από την Μ. Τρίτη, για τη μεταφορά των σκουπιδιών στην Κόρινθο !
Το προϋπολογισθέν ποσό ήταν 253 χιλιάδες ευρώ μαζί με ΦΠΑ, που σημαίνει πως το χωρίς ΦΠΑ το ποσό ξεπερνάει τις 200 χιλιάδες, οπότε χρειάζεται προσυμβατικός έλεγχος από τον ΕΠΙΤΡΟΠΟ του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Σιγή ιχθύος από πλευράς Δήμου. Καμία ανακοίνωση στα ΜΜΕ, καμιά ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
Κανένας δεν ξέρει κι αν ξέρει δεν λέει, τι απέγινε με τον διαγωνισμό. Που αφορούσε στην μεταφορά των σκουπιδιών στην Βόχα Κορινθίας στην εταιρεία Ραψωματιώτη !
Το θέμα που προκύπτει, είναι σχετικό με το αλαλούμ που έχουν δημιουργήσει δήμος και περιφέρεια, σε ότι αφορά την περιβόητη εταιρεία που είναι ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ, αλλά και στην πρόσφατη απόφαση του ΥΠ.ΕΣ να δεσμεύσει τα αποθεματικά των ταμείων Δήμου και Περιφέρειας, μας, για τις ανάγκες του κράτους.
Δηλώσεις του αυτοκράτορα διαβάσαμε και μάλιστα με αμφιλεγόμενη σημασία. Θα αναφερθούμε σ΄ αυτές εντός της ημέρας και με λεπτομέρειες επί των εξελίξεων.
Δηλώσεις του δημάρχου δεν ακούσαμε.
Το ερώτημα πάντως που μπαίνει εύλογα είναι ένα :ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ?
Γιατί αν δεν υπάρχουν τι θα πάρει το υπουργείο?
Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος λέει το ρητό.
Και το επόμενο ερώτημα που γεννάται, εκ των ανωτέρω, είναι : τι πρόκειται να γίνει με τα σκουπίδια μας, τώρα που τέλειωσαν τα λεφτά και που μας παίρνουν κι αυτά που υπήρχαν στα ταμεία ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.