Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΆΓΑΛΑΚΙΑ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΡΥΠΑΙΝΩΝ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ.
ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ .


Έβαλε πρόστιμο 2.000 ευρώ ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ για την ρύπανση του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ και ξεμπέρδεψε από την ευθύνη του, στα μάτια του αγαθού πολίτη. Το γεγονός πως είναι μόνο ο ίδιος υπεύθυνος ΚΑΙ για την προσωρινή διαχείριση, σύμφωνα με το 230/2014 ΒΟΥΛΕΥΜΑ του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, το κάνει γαργάρα και δεν εμπλέκεται στο χάλι στο οποίο μας έχουν καταδικάσει οι ορέξεις του.
Ελπίζει πως έτσι βοηθάει και τον φίλο του δήμαρχο, να συνεχίσει να βρωμίζει το σύμπαν και να κάνει χωματερή τον Βιολογικό, αφού το χειρότερο που έχει να πάθει, είναι να ''φάει'' κανένα πρόστιμο ακόμα αν συνεχίσουν οι πολίτες να κάνουν καταγγελίες για τη ρύπανση.
Κι ο δήμαρχος περιχαρής, όπως και οι σύμβουλοί του, διαδίδουν προς τα έξω, πως τα ''ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ'' τα πληρώνουν οι πολίτες.
Για να ξεμπερδεύουμε και με αυτή την διακωμώδηση του σοβαρού θέματος της ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ θυμίζουμε πως οι νόμοι έχουν αλλάξει, πως οι ευθύνες είναι των δραστών και πως βάσει της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας, Ο ΡΥΠΑΙΝΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.
Οπότε όποιος ονειρεύεται πως μπορεί να κάνει ότι γουστάρει γιατί έτσι κι αλλιώς η τσέπη του πολίτη θα πληρώσει τη νύφη, ας αλλάξει και πλευρό και όνειρα!
                                                                 ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ :
                                             http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=333

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.