Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !

Η ΠΟΛΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ. ΤΡΙΓΥΡΩ Η ΒΡΩΜΑ ΘΡΕΦΕΙ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΖΕΧΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΤΟ ΗΛΙΟ ΚΑΙ Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΑΠΛΑ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ.






Τα σκουπίδια της Τρίπολης παραμένουν στον μεγαλύτερο όγκο τους στιβαγμένα στον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ που απαγορεύεται και από την νομοθεσία την ιδρυτική του, αλλά και από τις διατάξεις λειτουργίας της ΒΙΠΕ στην οποία βρίσκεται και λειτουργεί. Με τις πιο περίπλοκες διαδικασίες, οι δημοτικοί άρχοντες κατάφεραν και δημιούργησαν κατεστημένο χωματερής στον Βιολογικό, υπό την παρουσία και γνώση και της Αστυνομίας αλλά και του Εισαγγελέα Τρίπολης, οι οποίοι έχουν δεχθεί πληθώρα καταγγελιών από πολίτες. Οι πληροφορίες μας λένε, πως τα σκουπίδια από τον Βιολογικό, αργά αλλά σταθερά, μεταφέρονται κάπου.... Το πού είναι ζητούμενο, αφού κανένας δεν ξέρει κι όσοι ξέρουν δεν μιλούν. Σιγή συνωμοσίας καλύπτει όλες τις παρανομίες του δημάρχου και των συνεργατών του. Μιλάμε πάντα για τα σακιασμένα σκουπίδια, Αυτά που είχαν ''τακτοποιηθεί''  στις άσπρες σακούλες. Και για τα κοντέϊνερς που έχασκαν ξεσκέπαστα επί 20 μέρες σε διάφορα σημεία της πόλης μολύνοντας αέρα και έδαφοσ και σκορπίζοντας την απόκοσμη βρώμα τους παντού, μέσα στις μέρες του Πάσχα ! Γιατί όλα τα χύμα σκουπίδια συσσωρεύονται στην καινούργια χωματερή που έφτιαξε με τη βία ο δήμαρχος στον Άγιο Βλάση. Η δ/ση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας, πάντως, εξέδωσε ήδη τα πρώτα πρόστιμα ( και όχι ΄΄προστίματα'' όπως τα λέει συνέχεια ο δήμαρχος ! ) για την ΡΥΠΑΝΣΗ στον Βιολογικό που τα υπογράφει ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννακούρας. Δέχεται επομένως αδιαφιλονίκητα πως εκεί κάτω γίνεται ρύπανση και μάλιστα επιλήψιμη ! Για να μη μας λέει ο δήμαρχος άλλα παρατράγουδα όταν αναμοχλευθεί το θέμα από την Δικαιοσύνη.
Παρανομεί η δημοτική αρχή . Και επιβαρύνει με τις παρανομίες της τους πολίτες,, αφού φορτώνει με πρόστιμα τα χρεωστικά του Δήμου. Η μεγαλύτερη και εγκληματικότερη παρανομία της πάντως, είναι η ρύπανση με τα σάπια σκουπίδια και τα υπολείμματά τους, που παραμένουν στον τόπο εναπόθεσής τους, χωρίς να γίνεται καμία πρόβλεψη για καθαρισμό έστω και υποτυπώδη. Δείτε στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την Δευτέρα 27 Απριλίου στις 8 το πρωί, το αίσχος που επικρατεί στον Βιολογικό καθαρισμό στην ΒΙΠΕ και αποφασίστε μόνοι σας για το αν αυτό το τριτοκοσμικό χάλι, λέγεται διαχείριση απορριμμάτων ή κάτι άλλο που μας προσβάλλει και σαν κοινωνία και σαν μονάδες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.