Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ?

ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ Ή ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΠΙΣΤΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ?
ΠΟΙΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ?



Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συνεδρίασε την 1η Απριλίου 2015 στις 14.00 μ.μ. με θέμα την έγκριση της ανάθεσης στην ''κοινοπραξία'' συγκεκριμένων  εταιρειών, της μεταφοράς και διαχείρισης των σκουπιδιών της Τρίπολης.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ :

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9F%CE%98%CE%A47%CE%9B1-%CE%95%CE%9B%CE%A8?inline=true

Χθες το μεσημέρι, από το γραφείο του ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ του Ελεγκτικού Συνεδρίου, δήλωναν πως η απόφαση θα ελεγχθεί την Δευτέρα, διότι έλειπε χθες και θα έλειπε και σήμερα, ο Επίτροπος. Την δήλωση έκανε η κυρία που σηκώνει το τηλέφωνο στο γραφείο του Επιτρόπου και το ίδιο δήλωσε σε 3 διαφορετικά άτομα που ζήτησαν να μάθουν μέχρι πότε μπορούν να υποβληθούν ενστάσεις ή υπομνήματα.
Σήμερα ανακοινώθηκε πολύ πριν το μεσημέρι, από τα γνωστά sites που έχουν πάντα τις ''πρωτιές''  στην είδηση της Περιφέρειας και είναι ενδεικτικά σημεία η παρουσία τους οπουδήποτε για την εξέλιξη ή όχι καταστάσεων, πως ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ υπέγραψε την έγκριση της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.
Τηλεφωνήσαμε στο γραφείο του και το επιβεβαίωσαν.
Αν όντως ο Επίτροπος έλειπε χθες, γεννώνται τα εξής ερωτήματα :
1ον Πότε πρόλαβε και έκανε τον στοιχειώδη έστω έλεγχο, των εταιρειών, των αδειών τους και του είδους των συμβάσεων που έκανε η Περιφέρεια?
2ον Πότε άλλαξε πρόγραμμα κι επέστρεψε στο γραφείο του όταν χθες το μεσημέρι δήλωναν πως έλειπε χθες και θα έλειπε και σήμερα?
3ον Αν ανέστειλε την εργασία του εκτός Τρίπολης, ποιά ανάγκη τον γύρισε πίσω?
4ον Ανάγκη ήταν ή ''εντολή'' αυτοκρατορική ?
Τελικά τι γίνεται στην Τρίπολη? Υπάρχει ξεχωριστό καθεστώς διακυβέρνησης ? Το γνωρίζει η κεντρική πολιτική σκηνή ? Αν το γνωρίζει γιατί αντιδρά δια της σιωπής και της επικύρωσης με την εις άτοπον απαγωγή ?
Οι εταιρείες, οι συμφωνίες, οι μέθοδοι και η αποτελεσματικότητά τους, ως προς τη νομιμότητα, στην απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, από ποιόν θα ελεγχθούν?
Μήπως τελικά η ΚΑΜΟΡΑ των σκουπιδιών, έχει μεγαλύτερη εμβέλεια κι από την ίδια την κυβέρνηση και είναι χαλίφης στη θέση του χαλίφη ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.