Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΦΥΛΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΣ ?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ OΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ?
ΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ή Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ?


Τι δουλειά έχει το περιπολικό που φυλάει νύχτα μέρα την είσοδο της παράνομης χωματερής που άνοιξε με το '' έτσι θέλω '' ο Δήμαρχος στις 29 Μάρτη τη νύχτα ?
Για ποιό λόγο ο αστυνομικός διευθυντής επιβλέπει με τα όργανα της τάξεως, την διάπραξη των παρανομιών του δήμαρχου και των συνεργατών του, ενώ ο ρόλος της Αστυνομίας είναι άλλος? Δηλαδή ο αντίθετος?
Ποιός δίνει εντολές για περιφρούρηση της διάπραξης της παρανομίας?
Γιατί η ρύπανση του Περιβάλλοντος είναι παρανομία και μάλιστα του Ποινικού κώδικα, σύμφωνα με την νομοθεσία όπως έχει διαμορφωθεί με τις ισχύουσες διατάξεις της Ε.Ε.
Η παράνοια που ζούμε με όλες τις μεθοδεύσεις των αρχών, χρήζει ειδικής αντιμετώπισης, αφού από κάθε άποψη είναι και απαράδεκτη και εκτός λογικής.

3 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΑ ΓΙΟΥΛΗ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ!! ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ !!
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ F/B ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΡΟΛΑΒΕΤΕ?
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΕΙΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία Anna Giannos κάπου έχετε μπλέξει τα κουτσομπολιά με την εμπάθειά σας με συγκεκριμένα πρόσωπα. Γιατί δεν πάτε στο προφίλ της κυρίας που αναφέρετε να της πείτε αυτά που γράφετε εδώ, αφού όπως βλέπετε ο συντονιστής του blog είναι άλλος ? Όσο για το σχόλιό σας καλό θα ήταν να αναφέρετε στο άρθρο κι όχι στις μικροπρέπειες των προσωπικών σας αντιπαραθέσεων με όποιον ή όποια σας ενοχλεί στο F/B.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://katoaptavlaki.blogspot.gr/2015/04/blog-post_38.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.