Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ?

ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?



Μετά τις επιπολαιότητες των δηλώσεων που ακούστηκαν στο Δ.Σ. της Παρασκευής 3ης Απριλίου 2015, πήραν φωτιά οι ιστότοποι που ασχολούνται απλά με την αναμετάδοση της πληροφορίας κι έγραψαν τα πάντα !
Μέχρι και τις κορώνες του δήμαρχου, πως έχει έτοιμη τη μελέτη για την αποκατάσταση του ΠΑΛΤΩΜΑΤΟΣ και θα το τρέξει γρήγορα !
Τόσο δούλεμα ο Τριπολιτσιώτης έχει να φάει χρόνια.
Αλλά κάποιοι εκτός δημοτικής αρχής, πρέπει να μάθουν πως η απλή αναμετάδοση αυτών που λέγονται, δεν είναι δημοσιογραφία.
Το ΠΛΑΤΩΜΑ (και μόνον ο χώρος που έχει στην ιδιοκτησία του ο Δήμος Τρίπολης που εκτείνεται σε 28 στρέμματα και περιλαμβάνει 1 γούβα η οποία πλέον είναι βουνό από την υπερχείλιση των σκουπιδιών) είναι ένας ΧΑΔΑ υπό αποκατάσταση. Δεν χωράει αμφιβολία.
Όμως ο κ. Τατούλης τον Δεκέμβριο του 2014 τον εξαίρεσε από τους υπό αποκατάσταση ΧΑΔΑ !
Δήλωνε μάλιστα τότε στα ΜΜΕ πως το έκανε για να πετύχει χαμηλότερο κόστος αποκατάστασης γιατί ήταν μεγάλο το ποσό που απαιτείτο !΄
Αυτό που όλοι πλέον γνωρίζουμε, είναι πως τις αποκαταστάσεις των ΧΑΔΑ τις έχει βάσει του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ (Νόμος 3852/2010) η Περιφέρεια και μόνον η Περιφέρεια !
Την Παρασκευή, ο δήμαρχος Τρίπολης, σε μια προσπάθεια να κερδίσει τις εντυπώσεις με δηλώσεις του που θα αναμετέδιδαν στο άστραμμα τα ΜΜΕ, έλεγε στο δημοτικό συμβούλιο, ακόμα και παραπλανητικές ατάκες, που τελικά καταντούν να τον εκθέτουν, αφού έρχονται σε ευθεία αντίθεση με όλα όσα ισχύουν νομικά, αλλά και με την κοινή λογική.
Πως θα κάνει αποκατάσταση ο Δήμος σε έναν ΧΑΔΑ?
Έχει την αρμοδιότητα? ΟΧΙ.
Έχει τις πιστώσεις από την Ε.Ε. ? ΟΧΙ.
Αλλά φαντάζεται πως μπορεί να δηλώνει πως θα κάνει πράγματα που δεν έχει το δικαίωμα ή τουλάχιστον, νομίζει πως μπορεί να κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι με τα πάντα, αρκεί να βγουν στον αέρα ''θετικά'' μηνύματα για το πόπολο που ακούει από το σπίτι ότι του σερβίρει η τηλεόραση και ο υπολογιστής.
Το περίεργο είναι πως οι μαχόμενοι για το ΠΛΑΤΩΜΑ, δεν έβγαλαν ανάσα, εκείνο το βράδυ, δεν είπαν στον δήμαρχο πως λέει ασυναρτησίες, αφού δεν είναι δική του αρμοδιότητα αυτ΄η ενέργεια, επομένως είναι απλά παραπλάνηση και επικοινωνιακό τρυκ.
Επίσης δεν αντέδρασαν καθόλου, όταν ο δήμαρχος είπε '' να δούμε , να καταφέρουμε να απαλλοτριώσουμε δυο γούβες στο ΠΛΑΤΩΜΑ. να μπορούμε να κάνουμε δουλειά μας''....
Τι παιχνίδια παίζονται με το ΠΛΑΤΩΜΑ τελικά?
Περίεργα πράγματα θέλουν να μας περάσουν για ΑΛΗΘΕΙΕΣ κάποιοι λεβέντες που δουλεύουν υπόγεια εναντίον του συμφέροντος των πολιτών, αλλά ταυτόχρονα παρουσιάζονται σαν αρχηγόπουλα και συμμετέχουν στην τοπική εξουσία.

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΑ "ΛΟΥΚΑ ΣΥΜΕΟΝΟΠΟΥΛΕ" ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΥΒΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΑΝΑ? ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.