Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΟΥ ΧΩΜΑΤΕΡΗ !

ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.
ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.
ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤ΄ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ !




Επειδή κάποιοι παπαγάλοι ή επιπόλαια σκεπτόμενοι, είδαν την λύση του Αγίου Βλάση, ως σωτηρία της πόλης, απλά γιατί θέλουν πάντα και διακαώς μόνο την δική τους βολή, χωρίς να σκέπτονται μακροπρόθεσμα ούτε αποτελεσματικά, θα απολαμβάνουν τώρα τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, (που κάνει το παγώνι, ως προς την υπευθυνότητά της για την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ των σκουπδιών) να φορτώνουν τις υποχρεώσεις του Δήμου, με πρόστιμα για τις παρανομίες που διαπράττουν αυθαίρετα στον Άγιο Βλάση.
Με άλλα λόγια, μια νέα ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ξεφύτρωσε στην Τρίπολη, έτσι με μια επιδρομή στο δάσος του ΜΑΙΝΑΛΟΥ, επειδή το αποφάσισε ο δήμαρχος, για να βγει από το αδιέξοδο που έχει δημιουργήσει η ανευθυνότητά τους να βρουν μια αποτελεσματική και ΝΟΜΙΜΗ λύση για την αποκομιδή των απορριμμάτων της Τρίπολης. Και του την πριμοδότησαν φυσικά πολλοί εκ των αντιπολιτευομένων του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταξύ των οποίων και η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι στην κυβέρνηση ! Το παράλογο κατοικεί στην Τρίπολη εδώ και χρόνια. Τώρα πολλαπλασιάζει τους απογόνους του.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μετά από καταγγελίες πολιτών , αναγκάστηκε να στείλει κλιμάκιο της Δ/σης Περιβάλλοντος στον Άγιο Βλάση, για αυτοψία στον χώρο. Σας την δημοσιεύουμε !
Διαπιστώνεται και ''επισήμως'' με τη σφραγίδα της Περιφέρειας, η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ σε ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΩΡΟ και μπαίνουν και πρόστιμα στον ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
Επίσης αναφέρεται στην έκθεση αυτοψίας, πως τον δρόμο προς την παράνομη χωματερή, φρουρούσε ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ !
Δηλαδή επικυρώνεται εγγράφως και επισήμως, πως η Αστυνομία συνέδραμε την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ του δήμαρχου ! Αυτό το είχαν επισημάνει πολλοί πολίτες στον Αστυνομικό Διοικητή, αλλά η φωνή τους έπεφτε στο κενό. Οι αρχές έχουν σαν εσωτερικό τους κανονισμό, να προστατεύουν η μια την άλλη, ασχέτως αν τηρείται η νομιμότητα, αφήνοντας πάντως εκτεθειμένους τους πολίτες.
Μετά την έκδοση της ανωτέρω αυτοψίας, ακολούθησαν παράπονα προς τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος  για την προστασία των παρανομιών του δημάρχου, από την ίδια την Αστυνομία , που έχει αντίθετο ρόλο και σκοπό ύπαρξης και το περιπολικό, ως δια μαγείας εξαφανίστηκε από την είσοδο της παράνομης χωματερής στον Άγιο Βλάση.
Η κατάσταση είναι τσίρκο. Όπου επεμβαίνουν οι πολίτες και καταγγέλλουν χωρίς φόβο, σε χρόνο ελάχιστο κινητοποιούνται οι υπεύθυνοι και πράττουν τα νόμιμα. Όπου αδρανουν οι πολίτες, όλες οι υπηρεσίες και αρχές του κράτους, συνδράμουν η μια την άλλη ακόμα κι αν είναι κατάφορη παρανομία και αποβαίνει εις βάρος των πολιτών. Κλεφτοπόλεμος για να τηρείται η νομιμότητα ακόμα και η οφθαλμοφανής. Και μη χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.