Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΒΟΥΔΟΥΡΗ !

ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ.Αντίθετοι με τις αερολογίες και τις μεθοδεύσεις του Περιφερειάρχη, τάχθηκαν οι εκπρόσωποι της παράταξης Οδυσσέα Βουδούρη, σχετικά με τα σκουπίδια και την ολοκληρωμένη διαχείριση, την οποία ο κ. Τατούλης προβάλλει ως πανάκεια.
Καταγγέλλουν την διαδικασία της εκχώρησης του έργου, αλλά και την ίδια την εταιρεία ΤΕΡΝΑ ως ανακόλουθη στις συνεργασίες της, αφού για την ίδια εργολαβία, στο Νομό Ιωαννίνων, έχει προτείνει πολύ μικρότερο τιμολόγιο εργασιών διαχείρισης ανά τόνο.
Τόνισαν, ιδιαιτέρως ο κ. Γατσόπουλος, πως η Τρίπολη με τους χειρισμούς του Περιφερειάρχη, αντί για μυθική έχει γίνει τραγική και διεκδικεί την πρωτιά, όχι της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, αλλά της Σκουπιδοπρωτεύουσας της Ευρώπης.
Ζητούν την καθ΄ ολοκληρίαν αναθεώρηση της σύμβασης για να προταθούν και να δρομολογηθούν άμεσα, τρόποι απαλλαγής της Αρκαδίας πρώτα και της Πελοποννήσου επίσης, από τους τριτοκοσμικούς σωρούς των σκουπιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.