Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΟΡΕΓΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΣΚΛΗΡΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑΣΟ ?



ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΣΟΚΟΠΑΙΔΑ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΠΩΣ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ Η ΜΑΡΜΙΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ.




Τι θα γίνει με αυτούς εδώ? Δεν εννοούν να παραδεχτούν πως όλα στη ζωή έχουν αρχή και τέλος. Μετά από όλα τα αξιώματα που δεν άξιζε και πήρε για την κομματική του προσήλωση ο Τάσος, έβαλε πλώρη για τον ΣΥΡΙΖΑ, για να μη χάσει το επόμενο στάδιο δόξας.
Ρε τι είναι τούτοι ? Όλα δικά τους και αυγά και καλάθια.
Κι από ευθύνες κάνουν τις πάπιες. Κανένας τους δεν έχει ενοχή για την Ελλάδα που θάψανε οι αχόρταγοι.
Ο Τάσος Αποστολόπουλος, δάσκαλος στο επάγγελμα, Αποκεντρωμένος Περιφερειάρχης στο αξίωμα που του απέφερε η προσήλωσή του στο μαντρί του Αντρέα Παπανδρέου, πονηρούλης στο μυαλό, φρόντισε σε ανύποπτο χρόνο να ''αποσυρθεί''  από το προσκήνιο, παραιτούμενος από την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια Πελοποννήσου, δημιουργώντας μάλιστα και εντυπώσεις για την απροθυμία του να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση που δεν είχει καθαρή και ηθική στάση, απέναντι στην κρίση και τις εξωτερικές επιβουλές.
Καλός μαθητής του Λαλιώτη ο Τάσος.
Την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, πριν βουλιάξει το καράβι και τώρα που έμπασε νερά και το...κατάρτι, ξανάρχεται να κάνει το ρυμουλκό !
Μεγάλη ευρεσιτεχνία του ΠΑΣΟΚ αυτή η τεχνική. Δημιουργείς το θέμα, το προκαλείς, απομακρύνεσαι επικρίνοντάς το και μετά επιστρέφεις ως σωτήρας και ανήξερος αλτρουιστής.
Άσε μας ρε φίλε.
Ο Αλέξης Τσίπρας ποιούς έχει άραγε έμπιστους εκεί κάτω στη Μεσσηνία και τα φέρνετε όλα στα μέτρα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.