Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΗ ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ !

ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ,ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ !

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, δια στόματος του αφεντικού της, Πέτρου Τατούλη, βγαίνει κάθε που θα βρει την ευκαιρία και αποθεώνει το έργο της, την αποκατάσταση του οδικού δικτύου σε όλη την έκταση της Περιφέρειας, και την βελτίωση στην προσβασιμότητα παντου.
Αν όλα αυτά είναι κόλπα του Πέτρου, για όσους δεν ταξιδεύουν ποτέ στην Πελοπόννησο και να δημιουργούνται εντυπώσεις, είναι αθέμιτο και παραπλανητικό.
Αν όμως με τις δηλώσεις προσπαθεί να πείσει τους πολίτες πως έχει αλλάξει την Πελοπόννησο, ξεκινώντας από τους δρόμους, τότε είναι απλά εμπαιγμός και αποπροσανατολισμός.
Οι δρόμοι είναι όλοι παρατημένοι στο προαιώνιο χάλι τους κι ας είναι Εθνικό δίκτυο.
Πέρα από τις άθλιες συνθήκες του οδοστρώματος, το μαύρο χάλι βρίσκεται στα όρια των οδών, που δεν έχουν ούτε την διαχωριστική γραμμή ανανεωμένη.
Ακόμα κι αν κάποιος είναι ιδιαίτερα υποψιασμένος και προσεκτικός, μόλις αρχίσει να νυχτ΄΄ωνει είναι αδύνατο να οδηγήσει με ασφάλεια στο μεγαλύτερο μέρος του δικτύου της Πελοποννήσου.
Ο φωτισμός είναι ανύπαρκτος, αλλά ταυτόχρονα ανύπαρκτη είναι και η ανανέωση των γραμμών οριοθέτησης των δρόμων, με αποτέλεσμα, να είναι άκρως επικίνδυνη η οδήγηση και πάρα πολύ εύκολο να συμβούν ατυχήματα με εκτροπές των οδηγών. 
Όλα μπορεί κανείς να τα πει, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, του Πέτρου Ταρτούλη.
Μυθική πάντως δεν μπορεί να την πει.
Μόνο στα όνειρα του περιφερειάρχη της μπορεί να εμφανίζεται μεταμφιεσμένη σε μύθο......
Η πραγματικότητα πονάει και θλίβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.