Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗ !

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟ ΠΟΛΙΤΗ.
Η ΝΤΙΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ. ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥ !
Στην έκθεση τουρισμού Λονδίνου η Περιφέρεια Πελοποννήσου
Πάλι πήγαν βόλτα μετά δημοσίων θεαμάτων ανά τας Ευρώπας, το οικογενειακό περιβάλλον του Πέτρου και η Ντίνα Νικολάκου με την αφορμή της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού που έγινε πριν μερικές μέρες στο Λονδίνο.
Εννοείται πως το περίπτερο της έκθεσης το πήρε εργολαβία η μια από τις κάμποσες εταιρείες αρπαχτής που έχει συστήσει η κόρη του Πέτρου, η Εύη Τατούλη με το σύζυγό της και παριστάνουν τους διεθνείς διοργανωτές εκθέσεων και προβολής πακέτων από τουριστικές επιχειρήσεις, μέχρι αγροτικά προϊόντα !
Η κάθοδος της κοράκλας βλέπετε στην πολιτική, που ετοιμάζει ο Πέτρος, θα χρειαστεί μεγάλα ποσά και δεν εννοεί να τα σηκώσει από τα αποταμιευμένα στις δικές του off shore ανά τον κόσμο και την Κύπρο.
Οπότε ο Πέτρος, έστρωσε την Εύη στη δουλειά και την στέλνει πληρωμένα ταξιδάκια αναψυχής, για τις ανάγκες προβολής της ΜΥΘΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ , από τα οποία η Ευούλα, βγάζει μεν το ψωμάκι της οικογένειάς της, αποταμιεύει δε και κάνα φράγκο για την επερχόμενη εκστρατεία της.
Κι εσύ λαέ βασανισμένε να ξεχνάς την πείνα σου.
Έχουμε να φτιάξουμε το τζάκι του Τατούλη τώρα, δεν περισσεύουν φράγκα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.