Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ? ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ?

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ, ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ !
ΕΝΩ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΩΣ ΕΚΚΡΕΜΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ.
ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ.




 Ας κρίνουν οι αναγνώστες για το ποιόν των διοικητικών διευθυντών και των ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ των ΝΠΔΔ , όπως του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. που αποφασίζουν και κρύβουν ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ακόμα και του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, για να βολέψουν τα κομματικά ρουσφέτια πολιτικών σκουληκιών που κάνουν ψηφοθηρία, ακόμα και με τα αποβράσματα.
Η κυρία Μαρία Τζωρτζοπούλου, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ του Ψυχιατρείου Τρίπολης, καταδικάστηκε τελεσίδικα από τοΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ με την  υπ΄ αριθμ. 1020/2012 απόφασή του.
Έκανε αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Εφετείου, στον ΆΡΕΙΟ ΠΑΓΟ στις 28 Νοεμβρίου 2012, ΜΕ ΑΡΙΘΜΌ ΠΙΝΑΚΊΟΥ 1354/2012.
Η απόφαση του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ήταν ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ για το αίτημα της κ. Τζωρτζοπούλου ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ , και εξεδόθη η απορριπτική απόφαση το 2013 !
Είναι η 681/2013 ( Ζ  ΠΟΙΝΙΚΕΣ ) !
Είναι δουλειά του ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ λοιπόν τώρα πια, και του Γ.ΕΔ.Δ. να αποδώσουν τις αναλογούσες ευθύνες σε κάθε διοικητικό υπάλληλο ή διευθυντή όπως ΚΑΙ στον ΔΙΟΙΚΗΤΗ του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, για την απόκρυψη αυτής της απόφασης του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ και την υπόγεια προσπάθειά τους, να επαναφέρουν με κομπίνες αισχίστου είδους την καταδικασμένη ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ κοινωνική λειτουργό, στην υπηρεσία της.
ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ !
Αφού έχει αμετάκλητη απόφαση καταδικαστική 10 μηνών φυλάκισης !
Και ο κώδικας δημοσίων υπαλλήλων, είναι σαφέστατος, όπως και ολόκληρη η Νομοθεσία.
Ο κύριος ΧΡΟΝΗΣ πάντως, ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ενώ είχε ενημερωθεί για την επικινδυνότητα των ενεργειών του, έβγαλε καινούργιο φιρμάνι ΄΄ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ'' της κυρίας στις 29/5/2015 το έβαλε και σε εμπιστευτικό πρωτόκολλο, για να κουκουλώσει την παρανομία, κι επικαλούμενος την ....αναμενόμενη απόφαση του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ( που έχει βγει εδώ και 2 χρόνια και την κρύβουν !!) την ετοιμάζει για επάνοδο , γράφοντας ότι νάναι ως στοιχεία νομικής κάλυψης των ενεργειών του.
Τελικά πρέπει να διερευνήσει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, και ποιοί παριστάνουν τους διοικητές στα ΝΠΔΔ και παίζουν με το δημόσιο συμφέρον και το δημόσιο χρήμα, αλλά και ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ παριστάνουν τους Νομικούς Συμβούλους στα ΝΠΔΔ.
Οι οποίοι αντί να υπακούουν στην κειμένη Νομοθεσία, ως οφείλουν, επιδίδονται σε σλάλομ παρανομίας εκτελώντας προφανώς τις εντολές των πολιτικών  σκουληκιών που τους εξασφαλίζουν τον τροφαντό επιούσιο με το παραπάνω.
ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο κ. ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.