Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

ΤΟΝΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΡΗΓΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ (ΩΣ ΧΩΡΟ ΑΣΑ) ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑ.
ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ !
ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ?
ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ !





ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΗΣ ΤΩΡΑ !
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ?
Ο κίνδυνος της φωτιάς είναι προ των πυλών. Μέσα στα δέντρα του δάσους χιλιάδες τόνοι σάπιων σκουπιδιών εκτεθειμένα στην τύχη τους.
Αλλά τα φράγκα της εργολαβίας που ανατέθηκε από την θεματική αντιπεριφερειάρχη, έπεσαν όλα στους εργολάβους αποκομιδής και μεταφοράς !
ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΑΡΑΓΕ ? ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΗΓΑΝ ? ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ? ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ?
Την ώρα που ο δήμαρχος Τρίπολης δηλώνει πως στον Άγιο Βλάση δεν υπάρχουν σκουπίδια, και μετά από πίεση παραδέχεται δημόσια πως υπάρχουν 2.500 τόνοι, κι ενώ ο αυτοκράτορας που βρίσκεται πίσω από όλη αυτή την αθλιότητα της κατάντιας της πόλης επέβαλε και πρόστιμο στο Δήμο 20.000 ευρώ, πήγαμε μέχρι τον ΆΓΙΟ ΒΛΑΣΗ να δούμε ιδίοις όμμασι τι γίνεται εκεί.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ !
Και σκεφθείτε μόνο, πως για όλη αυτή τη μπόχα που συσσωρεύεται εκεί πάνω και κυλάει με χίλιους τρόπους στη πόλη μας, μέσω νερών και υπεδάφους, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ τον ιδιοκτήτη κύριο Αδαμόπουλο (μάλλον την σύζυγό του !) 1.800 ευρώ το μήνα από τα δημοτικά μας τέλη !
Με αυθαίρετη απόφαση του κυρίου Παυλή !
Και με τη συνέργεια όλων των υπολοίπων του Δ.Σ. που έχουν πεισθεί, πως ο ρόλος τους και η υπευθυνότητά τους, αρχίζει και τελειώνει, μπροστά στις κάμερες που τους γράφουν, να λένε τις ατάκες τους μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο κάθε φορά που τίθεται το θέμα.
Η κατάσταση στον Άγιο Βλάση είναι τραγική. Η μπόχα φθάνει μέχρι το δρόμο και στα όρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. Ιδιαίτερα τα βράδια με αεράκι.
Τα δε φορτηγά, που μεταφέρουν σκουπίδια, από και προς τον Άγιο Βλάση, που είναι όλα σχεδόν ακατάλληλα για μεταφορές απορριμμάτων, αναδίδουν απόκοσμη μυρωδιά στο πέρασμά τους, που έχει πλέον αγανακτήσει τους περιοίκους, που δεν τολμούν να αφήσουν ανοικτά παράθυρα !
Πάντως κανένας από τους μεγαλογιατρούς κατοίκους της γύρω περιοχής, δεν έχει προβεί σε μια καταγγελία.
Δεν έχουν καλή όσφρηση ? Δεν γνωρίζουν τους κινδύνους ? Δεν τους απασχολεί η πιθανότητα μιας πυρκαγιάς? '
Τι γίνεται εκεί πάνω?
Μέσα στα δέντρα του δάσους, είναι συσσωρευμένοι, πάνω από 6 χιλιάδες τόνοι σάπιων σκουπιδιών. Κι ένας φορτωτής αναδεύει τους όγκους για να δημιουργείται έκταση εναπόθεσης περισσοτέρων. Η κατάσταση είναι τραγική. Και δεν συγκινείται κανένα αραχτό όργανο εκλεγμένο η άλλο.
Όσο για την ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ Τρίπολης, περιμένουμε μπας και δούμε καμιά αυτεπάγγελτη κίνηση αλλά....μπα !
Και δεν μπορεί κανένας να πει πως δεν ξέρουν.
Και ξέρουν τα πάντα και καταγγελίες μας έχουν στίβες !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.