Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΜΙΝΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ Η ΕΥΗ ! ΠΟΣΟ ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ ΠΙΑ ?

ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΑΞΗ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΗ !
ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΣΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ !
Η ΕΥΗ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΚΩΔΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ !
Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ! ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ ΑΡΑΓΕ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ?Καμαρώστε αμφίεση της κόρης του αυτοκράτορα, μέσα στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΛΟΥΚΟΥΣ, στο Άστρος Κυνουρίας.
Κατά τα άλλα προσπαθεί να μας πείσει, πως έχει μέγιστο ενδιαφέρον για όλα όσα συμβαίνουν στην Αρκαδία κι ας μην έχει εμφανιστεί ποτέ μπροστά, στα καίρια θέματα που μας έχει κληρονομήσει η ''βασιλεία''  του μπαμπά της, όπως σκουπίδια, λιμάνια, δρόμοι, Βιοαέρια, κτλ.
Με το να βγαίνει περατζάδες σε κάθε σύναξη πολιτών, που συζητούν για οτιδήποτε, πλην των θεμάτων που καίνε,  η Εύη πιστεύει, πως κάνει δυνατή την πολιτική της παρουσία στον τόπο, που την ενδιαφέρει να αρχίσει πολιτική καριέρα.
Το θέμα που απασχολεί τους πολίτες που μας στέλνουν παράπονα για την προκλητική της εικόνα, είναι η ασέβεια των θρησκευτικών χώρων, που αποκαλύπτεται από την εμφάνισή της και μόνον !
Την επόμενη φορά, να περιμένουμε να τη δούμε και με μαγιώ δηλαδή σε άλλο τόπο προσκυνήματος?
'Αραγε η ηγουμένη της Μονής, θα άφηνε την οποιαδήποτε κοπέλα να μπει στο Μοναστήρι της με τέτοιο καυτό μίνι ?
Τελικά το μόνο που ενδιαφέρει το σόι των νεοφανών πολιτικών καιροσκόπων, είναι η διαρκής παρουσία τους, στα μέσα μαζικής αποβλάκωσης. Να παίζει η εικόνα τους, να τριγυρίζει η μορφή τους σε διάφορα sites και με διάφορους τρόπους, για να μένει η αποτύπωση της μορφής τους στο μυαλό του πόπολου.
Το συγκρότημα ΔΟΛ που ανέθρεψε πολιτικά τον πατερούλη της, έχει κωδικοποιημένες τις συμπεριφορές των υποψηφίων πολιτικών. Απλά δεν ξέρει η Εύη κι ο μπαμπάς της, πως το πόπολο, έχει αρχίσει και τσιμπιέται και ξυπνάει. Αργά μεν, αλλά το κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.