Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ? ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ ?

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΑ?
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΛΥΨΗ ? ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ?
ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ?



Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε, πως ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, έχει ήδη υπογράψει τις ''επαναπροσλήψεις'' 4 εργαζομένων του ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ, που έχουν καταδικαστεί για ΠΟΙΝΙΚΑ αδικήματα (υπεξαιρέσεις χρημάτων ασθενών, χορήγηση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ κτλ, κτλ ) και τελούν σε αργία, από τα καθήκοντά τους.
Συγκεκριμένα έχουμε στα χέρια μας, έγγραφο της 29ης Μαϊου 2015, με το οποίο ο διοικητής ''τοποθετεί'' σε θέση ανάλογη αυτής που κατείχε, εργαζόμενο, που έχει ήδη κριθεί ένοχος σε 2 βαθμούς της Δικαιοσύνης, πρωτόδικα και στο ΕΦΕΤΕΙΟ . ΚΑΙ ΤΕΛΕΊ ΣΕ ΑΡΓΊΑ.
Μάθαμε πως, διάφοροι παράγοντες, διοικητικοί και εργατοπατέρες επικαλούνται το νόμο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ, για να κουκουλώσουν την προκλητική αυτή απόφαση, που αν δεν έχει πολιτική κάλυψη πίσω της , είναι η μεγαλύτερη ''πατάτα''  του τελευταίου καιρού, που συμβαίνει στο πολύπαθο Νοσοκομείο μας.
Στις προσπάθειές μας να ακούσουμε την άποψη των υπευθύνων, πέσαμε σε σιγή, δεν απάντησαν τα προσωπικά τους τηλέφωνα.
Μένει να δούμε αύριο, τι θα μας απαντήσουν, από τα υπηρεσιακά τους τηλέφωνα.
Πάντως, μέχρι αύριο, συστήνουμε σε κάθε ''προστάτη'' των αδυνάμων, πλην καταδικασμένων από την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ υπαλλήλων, να κάνει απλά τη δουλειά του και να περιορίσει τις ερμηνείες του ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ και κάθε άλλου εδαφίου της Νομοθεσίας, διότι, δικαστικοί σύμβουλοί μας έχουν βγει από τα ρούχα τους, βλέποντας τα έγγραφα και μαθαίνοντας τις ενέργειες που συμβαίνουν.
Άλλωστε σε κάθε περίπτωση, τους ερμηνευτές του Νόμου, δεν δικαιούνται να τους κάνει ο κάθε πικραμένος, αλλά μόνον οι δικαστές και γενικώς οι ΝΟΜΙΚΟΙ. Στις υπηρεσίες δε, τις δημόσιες, υπάρχουν ΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ στα Υπουργεία, γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο.
Οι διοικητές και οι υπάλληλοι δεν έχουν δικαιοδοσία τέτοια, να μιλούν για ''ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ''......αναφερόμενοι σε καταδικασμένους υπαλλήλους, που έχει κατοχυρωθεί από 2 βαθμούς της Δικαιοσύνης το ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΕΝΟΧΗΣ τους .
Ακόμα κι αν εκκρεμεί δίκη σε Ανώτατο βαθμό, αφού είναι για ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ δεν τίθεται θέμα αναστολής της ΑΡΓΙΑΣ.
Κι αυτό δεν είναι άποψη του γράφοντος, αλλά 3 διαφορετικής βαθμίδας νομικών της ενεργού Δικαιοσύνης.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ :

ΦΕΚ (47/11.5.15)  Νόμος 4325/2015 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.