Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ! ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ !

ΧΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ !
ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ !
ΠΟΙΑ ΣΑΪΝΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ? ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΔΑΦΙΑ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΑΝ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΑΦΑ ΠΟΥ ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ?
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ?
ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ?
ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ?
ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ?



Δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι, πως ΚΑΙ αυτή τη φορά, ο διοικητής του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, δεν έχει κάνει νέα γκάφα.
Διότι ενώ θα έπρεπε να έχει ήδη απολύσει την κοινωνική λειτουργό, που έχει καταδικαστεί τελεσίδικα από το ΕΦΕΤΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ σε 18 μήνες φυλακή, αυτός απλά της ανακάλεσε την απόφασή του, της  επαναπρόσληψης !
Επειδή, αυτού του είδους οι διοικητικές ντρίμπλες, έχουν οσμή πολιτικού καπελώματος και θυμίζουν εποχές Σιουρούνη και κόλπα του ΤΕΙ Καλαμάτας, (υπόθεση που ευρίσκεται ήδη σε δικαστική εξέλιξη με κατηγορούμενη την πρώην διοικήτρια ) είμαστε σίγουροι, πως κάποιο καλόπαιδo από τα γνωστά, της πολιτικής σαπίλας που βρωμίζουν την περιοχή μας, έχει βάλει το χεράκι του και έχει πάρει στο λαιμό του, την διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, δια μέσου των διευθυντών του και των νομικών συμβούλων του.
Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ονόματα και βιογραφικά και να φρίξει κάθε πικραμένος, όταν δει, ποιοί παίρνουν σημαντικές αποφάσεις για τόσο ευαίσθητους τομείς όπως η Υγεία και εκθέτουν ακόμα και την Υπουργική ηγεσία !
Εν καιρώ θα βγάλουμε στη φόρα και αυτά.
Τώρα απλά ρωτάμε τον κύριο διευθυντή του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ:
ΓΙΑΤΙ δεν ερευνήσατε με κάθε τρόπο, την νομιμότητα της ''επαναπρόσληψης''  της κυρίας Μ. Τζωρτζοπούλου ?
ΓΙΑΤΙ δεν την έχετε ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ? Αφού ο νόμος είναι σαφής ως προς την ΠΟΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ που είναι άνω των 6 μηνών?
ΓΙΑΤΙ δεν έχετε απολύσει, μαζί με αυτήν και τους Νομικούς σας συμβούλους (παρεάκι γνωστού πολιτικού γραφείου της Αρκαδίας ) που σας παρέσυραν σε τέτοια γκάφα ολκής ? Να σας λέει ένα  BLOG πως πρέπει να ενεργήσετε νομικά και σε ποια όρια πρέπει να κινηθείτε δεν είναι δημόσια ξεφτίλα για τους κυρίους που σας καλύπτουν νομικά? Και σκάνδαλο βεβαίως, να ξοδεύονται τόσες χιλιάδες ευρώ για τις υπηρεσίες τους, που ακροβατούν στα όρια της νομιμότητας ?
ΓΙΑΤΙ δεν έχετε δώσει στην δημοσιότητα απάντησή σας, για την σκανδαλώδη μεταχείριση της κυρίας, ακόμα και με την ''ανάκληση'' της δικής σας απόφασης ?
ΓΙΑΤΙ δεν τηρήσατε ΟΥΤΕ αυτή τη φορά την κειμένη ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ και κάνατε την ντρίμπλα της ''ανάκλησης'' ενώ ξέρετε πως δεν έχετε τέτοιο δικαίωμα ?
ΓΙΑΤΙ αντί να διοικείτε ένα νευραλγικό ίδρυμα στον τόσο ευαίσθητο τομέα της Υγείας, εσείς κάνετε πολιτικές διαδρομές περιφρούρησης των ανύπαρκτων δικαιωμάτων ποινικά καταδικασμένου υπαλλήλου σας ?
Τι λόγο έχετε να εκτρέπετε την αποστολή σας στην δημόσια διοίκηση ?
Ή μήπως έχετε ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.