Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΟΛΑ ΤΑ 'ΧΕ Η ΜΑΡΓΙΟΡΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ !

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ !
ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙΑΡΟΠΟΥΛΕΙΟ.
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.
ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ.



Σε μια πόλη που μέχρι προχθές έζεχνε στη σκουπιδίλα, αλλά διεκδικεί και τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, δεν βρέθηκε κανένας ευαισθητοποιημένος και ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ πολιτικός, να δείξει την προτίμησή του στην ιδιαίτερη αυτή γιορτή της Μουσικής, που τιμάται κάθε χρόνο τέτοια μέρα.
Ιδίως αυτοί που είχαν διοργανώσει την εκδήλωση της πρώτης ημέρας των δρώμενων, είχαν την υποχρέωση, αφού δεν διαθέτουν ευαισθησίες και λεπτότητα, να είναι παρόντες προς τιμήν των καλλιτεχνών τουλάχιστον.
Ενώ από τα πανηγύρια και στις λαοσυνάξεις με τις γουρουνοπούλες και τα κοντοσούβλια, δεν λείπει κανένας, απόψε έγιναν καπνός όλοι .
Θα μου πείτε πως δεν ήταν η Φιλιώ Πυργάκη στο μικρόφωνο, για να τους ξεσηκώσει. Κι έτσι αποφάσισαν να παρατήσουν την εκδήλωση στην τύχη της. Και τον κόσμο στην απαξίωση.
Επειδή όμως καθένας μας κρίνεται από τις πράξεις του κι από αυτές μετριέται το ανάστημά του το κοινωνικό, οι κύριοι εκεί στο δήμο Τρίπολης, που αδιαφορούν για τις ίδιες τις επιλογές τους, και που δεν έμαθαν ποτέ τι σημαίνει ευαισθησία και αυτοδέσμευση, έδωσαν για άλλη μια φορά το στίγμα της βλαχιάς τους.
Όσο για τους άρχοντες του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ που καταβροχθίζουν τα ΕΣΠΑ με το τσουβάλι, δεν μπήκαν στον κόπο να κατέβουν από τα ξενοδοχεία τους τα υπερπολυτελή, στην Τρίπολη των σκουπιδιών και να γιορτάσουν την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ στην πρώτη της εκδήλωση.
Μόνο όταν μοιράζουν πλακέτες αναμεταξύ τους, καλούν το άπαν σύμπαν για να τους θαυμάσει και να τους χειροκροτήσει.
Απόψε ούτε η ιέρεια του ''πολιτισμού'' και του Κορυδαλλού, δεν φάνηκε στην πόλη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.