Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ !!

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !Την παραίτησή του ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, επικαλούμενος πιέσεις από Ευρωπαίους ομολόγους του που δεν τον ήθελαν να είναι παρών στα διαπραγματεύσεις.
Όπως αναφέρει στο κείμενό του ο κ. Βαρουφάκης, λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος «μου κατέστη γνωστό ότι οι συμμετέχοντες στο Eurogroup, και λοιποί εταίροι, θα «εκτιμούσαν» την... απουσία μου από τις συνεδριάσεις του, κάτι που ο Πρωθυπουργός έκρινε ότι ίσως βοηθήσει στην επίτευξη συμφωνίας. Για αυτό και αποχωρώ από το Υπουργείο Οικονομικών».
«Είναι καθήκον μου να βοηθήσω όσο μπορώ τον Αλέξη Τσίπρα να εκμεταλλευτεί, όπως εκείνος κρίνει, το κεφάλαιο που μας δώρησε ο ελληνικός λαός μέσω του δημοψηφίσματος», συνεχίζει ο κ. Βαρουφάκης, σχολιάζοντας: «Κι είναι τιμή μου η απαίτηση των δανειστών».
Όπως σημειώνει εξάλλου, «η Αριστερά λειτουργεί συλλογικά και οι αριστεροί δεν αγαπάμε τις καρέκλες. Θα στηρίξω τον Αλέξη Τσίπρα, την νέα ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, την κυβέρνηση της Αριστεράς».
Και καταλήγει: «Η υπερπροσπάθεια να τιμήσουμε τον γενναίο ελληνικό λαό, και το περίφημο ΟΧΙ που χάρισε χτες στους απανταχού δημοκράτες, μόλις ξεκινά!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.