Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ? ΓΙΑΤΙ ? ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ?

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ Γ.ΔΑΥΡΟΣ ΜΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ?
ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ?
ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ?
ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ Ο κ. ΔΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ?



Με έκπληξη διαβάσαμε σε όλο σχεδόν το διαδίκτυο, την αναδημοσίευση - με ιδιαίτερη χαιρεκακία στα σχόλια μάλιστα - από την παρεούλα των γνωστών και μη εξαιρεταίων ανταρτών της πόλης, που δεν κατάφεραν να ποδηγετήσουν τους πολίτες και το γύρισαν στις δίκες ΠΡΟΣ τους πολίτες, μιας επιστολής - συγγνώμης, του γνωστού γιατρού κ. Γιάννη Δαύρου, προς τους αδερφούς της ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ.
Δεν γίνεται αντιληπτό ακριβώς το αίτιο που προκάλεσε την επιστολή, αλλά από τα σχόλια και τις κακιούλες που την συνοδεύουν στο ταξίδι της μέσα στο facebook αντιλαμβάνεται εύκολα ο καθείς, πως οι συγκεκριμένοι κύριοι, έκαναν μήνυση ή κάποια άλλη δικαστική διαδικασία στον κ. Δαύρο, για να τον αναγκάσουν σε μια δημόσια συγγνώμη και μετά να τον περιφέρουν ως λάφυρο στους φίλους τους. Ο λόγος είναι μάλλον προφανής.
Τους έτσουξε που δημοσιεύσαμε τα ονοματάκια τους στη ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ και έσπευσαν να απενοχοποιηθούν με τον εξαναγκασμό του γιατρού, σε δημόσιες δηλώσεις που τον εκθέτουν.
Αλήθεια κύριε Δαύρο, για ποιόν λόγο εσείς δεν αντισταθήκατε στην πίεση των αδερφών και σπεύσατε να κάνετε δημόσια και εγγράφως, δηλώσεις που κάνουν τα πράγματα για σας χειρότερα?
Τι λόγους είχατε να πέσετε στην παγίδα που σας έστησε η ομάδα των επίδοξων ''πολιτικών'' και παρ΄ ολίγον και ''επαναστατών'' που σας χρησιμοποίησαν για να βγουν αθώες περιστερές και να στρέψουν την προσοχή στο άτομό σας ως φταίχτη ?
Γιατί δεν καταλάβατε τη γκάφα που κάνατε να δηλώσετε πως είναι όλα όσα γράψαμε στο άρθρο μας αναληθή?
Εσείς κύριε Δαύρο πως το γνωρίζετε αυτό?
Τα σχόλια με τα οποία κάνει το κάθε blog αρθρογραφία μπορεί να είναι και παραμύθια, μπορεί να γράφουν ακόμα και ψέματα. Και γι'  αυτό ελέγχονται όταν παραβαίνουν τη νομοθεσία.
Αλλά όταν δημοσιεύονται στοιχεία που έχουν κατοχυρωθεί και μέσω της Δικαστικής οδού, εσείς με ποιό δικαίωμα τα χαρακτηρίζετε ''αναλήθειες''   για να δώσετε πόντους στους εκβιαστές σας?
Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ δεν είναι μια ανακρίβεια, ούτε μια αναλήθεια, είναι μια πραγματικότητα θλιβερή για την Ελλάδα, που έχει κάποια εξυπνοπούλια πολίτες που ξέρουν να κρύβουν τον πλούτο τους στα εξωτερικό και να φωνάζουν κιόλας .
Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ έχει επικυρωθεί και δικαστικά, αφού ο Κώστας Βαξεβάνης που πρώτος την δημοσίευσε, σύρθηκε στα δικαστήρια ως συκοφάντης ( οι φήμες λένε πως οι ίδιοι μετείχαν ως κατήγοροι του Βαξεβάνη ) αλλά δικαιώθηκε πανηγυρικά. ΙΔΟΥ :

http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/375211/ektakto-omofona-athoos-o-kostas-vaxevanis-gia-ti-lista-lagkarnt

Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ είναι πλέον θέμα προς διερεύνηση και μάλιστα επείγουσα, σύμφωνα με δηλώσεις τόσο του πρωθυπουργού, αλλά και των συναρμοδίων υπουργών στην ίδια τη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ είναι τρόπος που θα αποφέρει έσοδα στο κράτος, μετά την φορολόγηση των μελών της, που θα ελεγχθούν ''όλοι ένας προς έναν''  όπως δήλωσε πριν 4 μέρες ο ίδιος ο πρωθυπουργός στη Βουλή.
Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ είναι τρόπος πολιτικής και λόγος δεσμεύσεων της ίδιας της κυβέρνησης.
Εσείς από που εξάγετε το συμπέρασμα πως είναι αναληθής ?
Μπορείτε να λέτε ότι σας υπαγορεύουν οι εκβιαστές σας για τους δικούς τους προφανείς λόγους, αλλά όταν στο άρθρο μας αναφέρεται η αρχική δημοσίευση της ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ που έχει κριθεί από την ίδια την Δικαιοσύνη κι έχει γίνει αποδεκτή ως επίσημο στοιχείο, για την πάταξη της φοροδιαφυγής ( για όσους προκύψουν στοιχεία) δεν μπορείτε να το ακυρώνετε με τις δημόσιες δηλώσεις σας, γιατί το μόνο που καταφέρνετε, είναι να δηλώσετε πόσο κατάφεραν να σας τρομάξουν οι εκβιαστές σας.
Και αυτό δεν είναι θέμα της παρούσης, είναι πάντως ενδεικτικό στοιχείο, για το ποιόν των ανθρώπων που προσπαθούν να καπελώσουν ακόμα και την αγανάκτηση των πολιτών για να φανούν ''ηγέτες''  και ''λαοφιλείς'' κι επειδή δεν τα κατάφεραν την έπεσαν σε σας, για ένα σχόλιό σας σε αναδημοσίευση του άρθρου μας, για να σας οδηγήσουν στην αυτοαναίρεσή σας τελικά και να σας ''διασύρουν'' με την παρέα τους διαδικτυακά !
Τι άλλο θα δούμε σε αυτή την κακομοίρα πόλη άραγε ?
Πάντως να θυμάστε πως ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ. Κι εσείς κάνατε τη χάρη στους φοβισμένους να τους δηλώσετε μετάνοια. Ήμαρτον ! Που βρίσκετε σε όλο αυτό το χάλι λόγο να σκύβετε κιόλας ?
Μη ξεχνάτε ακόμα πως επειδή είμαστε blog δεν σημαίνει πως μπορείτε να μας κατηγορείτε για αναξιοπιστία, σε καμία περίπτωση, από την ώρα που συνοδεύουμε ένα άρθρο με όλα τα στοιχεία που είναι αποδεικτικά και με βίντεο που έχουν αναδημοσιευθεί παντού.
Πραγματικά λυπούμαστε που οι ζόρικοι και πονηρούληδες εκβιαστές σας, σας τρόμαξαν τόσο εύκολα.
Αλλά πιο πολύ λυπούμαστε που αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος του θράσους μερικών, και του εγωισμού τους, να θέλουν να είναι στον αφρό και να το επιδιώκουν με κάθε τρόπο.

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΑΥΡΟ. ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΟΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ !

Για όσους θέλουν να θυμηθούν τι έγινε ας ξαναδιαβάσουν :

http://katoaptavlaki.blogspot.gr/2015/03/blog-post_9.html

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ Γ.ΔΑΥΡΟΥ !

Ως παιδίατρος και έως πρόσφατα Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, προτάσσω το θέμα των σοβαρότατων κινδύνων για τη δημόσια υγεία από τα υπάρχοντα επί μήνες στους δρόμους της πόλης μας απορρίμματα. Η συμμετοχή μου στις κινητοποιήσεις για το θέμα αυτό, και η σχετική αρθρογραφία μου στο διαδίκτυο είχε ως μοναδικό κίνητρο το θέμα της δημόσιας υγείας και ιδιαίτερα της πιο ευαίσθητης πληθυσμιακής ομάδας, των παιδιών. Στη συγκέντρωση πολιτών και φορέων για το πρόβλημα των απορριμμάτων, που έγινε στις 2-3-2015 στο Εργατικό Κέντρο της Τρίπολης, δεν αντιλήφθηκα ότι ο κ. Θεόδωρος Κουτσούγερας συμμετείχε και ως εκπρόσωπος του ΤΕΕ και ότι με την ιδιότητά του αυτή παρουσίασε πρόταση διαχείρισης των απορριμμάτων, ίσως και επειδή δεν βρισκόμουν εκεί σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Με το σχόλιο που έκανα στην ομάδα του Facebook «Τρίπολη ελεύθερη από σκουπίδια» σε καμιά περίπτωση δεν είχα πρόθεση να θίξω την τιμή και την υπόληψη των Παναγιώτη και Θεοδώρου Κουτσούγερα και γενικότερα να τους θίξω, ως προσωπικότητες, ως οικογενειάρχες, ως επιστήμονες, ως επαγγελματίες και ως εκπροσώπους φορέων, θεωρώ όμως ότι ήταν λάθος μου. Σχετικά με την ανάρτηση που έκανα ταυτόχρονα με το σχόλιό μου, του άρθρου που δημοσιεύθηκε από τρίτο, (Λουκά Συμεονόπουλο), στις 9-3-2015 στο blog «katoaptavlaki.blogspot.gr», δεν έλεγξα την αξιοπιστία του και όπως διαπίστωσα εκ των υστέρων είναι ανακριβές και το αποδοκιμάζω τουλάχιστον ως παραπλανητικό. Επειδή τελικά διαπίστωσα ότι συμμετείχαν στις προαναφερόμενες κινητοποιήσεις, ο Θεόδωρος Κουτσούγερας ως εκπρόσωπος του ΤΕΕ, και αυτός, και η σύζυγος του Παναγιώτη Κουτσούγερα, ως ευαισθητοποιημένοι πολίτες και ως μέλη τοπικών οικολογικών και ορειβατικών οργανώσεων και συλλόγων και ότι με τις συμμετοχές στις κινητοποιήσεις για τα απορρίμματα, σε καμιά περίπτωση δεν είχαν ιδιοτελή κίνητρα, αμέσως απέσυρα το σχόλιό μου από την ομάδα του Facebook «Τρίπολη ελεύθερη από σκουπίδια». Σε κάθε περίπτωση, για τον παραπάνω σχολιασμό ζητώ δημόσια συγνώμη από τους προαναφερόμενους.

ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !

http://www.tanea.gr/news/economy/article/5155871/tsipras-apo-tis-2-062-ypotheseis-ths-listas-lagkarnt-exoyn-elegxthei-molis-25/

http://www.avgi.gr/article/5430611/al-tsipras-sti-bouli-i-lista-lagkarnt-exei-2062-papastaurou-video-

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ.
Κρίμα πάντως για όλους σας. Κυρίως για τους ''εκβιαστές'' που δεν έγιναν ηγέτες των Τριπολιτσιωτών κι ας το πάλεψαν τόσο

 ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ :




1 σχόλιο:

  1. Κάποιος, όπως εσύ, που έρπει στο υπέδαφος της ανωνυμίας δεν μπορεί να μιλάει για "σκυφτούς" ονομαστικά. Άν έχεις ανάστημα, τότε όρθωσέ το επώνυμα και τότε έλα να αντιπαρατεθείς μαζί μου και να με κρίνεις... Όσο για το άρθρο σου, ναι στερείτο αξιοπιστίας, γεγονός που επιβεβαιώνεις και εσύ ο ίδιος, με την αναφορά σου στην δίκη Βαξεβάνη, που δεν κρίθηκε τίποτα επί της ουσίας, αλλά έγινε μόνο για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων, με τον Βαξεβάνη να λέει εξ αρχής, ότι οι αναφερόμενοι στη λίστα είναι μόνο καταθέτες και τίποτε άλλο. Και είναι και παραπλανητικό, γιατί το "στοιχείο" αυτό, που επικαλείσαι εκ των υστέρων, φαίνεται ότι το γνώριζες και άρα συνειδητά παραπλανούσες. Αυτονόητα, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει απολύτως κανένα στοιχείο οιασδήποτε ενοχής (και πάντως τέτοιο που να αντέχει στην βάσανο του δικαστηρίου που υποβλήθηκα εγώ) εναντίον των φερομένων στην λίστα, πλήν της ιδιαίτερης απαξίας, που η συγκεκριμμένη λίστα φέρει στην συνείδηση των Ελλήνων. Έτσι, λοιπόν, εγώ ευθαρσώς και επωνύμως, όπως πριν είχα εκφράσει την γνώμη μου, ομολόγησα το λάθος μου και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη. Εσύ θα το κάνεις, ή θα συνεχίσεις να υπηρετείς τα "σκοτεινά" σου κίνητρα από την αφάνεια της ανωνυμίας; Μία συγγνώμη, όχι σε μένα, αλλά στην οικογένειά μου που υπέστη την ψυχική οδύνη να συρθώ στα δικαστήρια για πρώτη φορά και για τέτοιο λόγο, επειδή παρασύρθηκα από την δημοσίευσή σου, νομίζω ότι την οφείλεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.