Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΒΓΑΖΟΥΝ Δ.Σ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΡΚΑΔΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΣΤΗ ΜΑΣΧΑΛΗ .

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΝΕ, ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΜΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ, ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ.


εκλογες
Οι γιατροί πάνε σήμερα για αρχαιρεσίες.
Άντε με το καλό.
Να δούμε τελικά τι θα καταφέρουν. Θα αλλάξει ο σύλλογος χέρια, ή θα συνεχίσει να διαφεντεύει τα συμφέροντα των γιατρών του νομού, το νοσοκομειακό κατεστημένο.
Ότι κι αν γίνει όμως, όλοι τους έχουν υποχρέωση να ξέρουν πως έχουν μια καυτή πατάτα στα υπό διεκπεραίωση θέματά τους. Και αυτή είναι η αναζωπύρωση της δικογραφίας που βρίσκεται θαμμένη στα συρτάρια της εισαγγελίας Τρίπολης και αφορά σε ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ υπογραφών γιατρών του νοσοκομείου, με τις οποίες έκαναν επί αρκετά χρόνια, πάρτυ εισπράξεων οι εταιρείες προμηθειών του Παναρκαδικού.
Από όσα ξέρουμε, η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ είναι κακούργημα.
Απορία λοιπόν μεγάλη, πως μπορεί να κρατιέται σε αδράνεια και αφάνεια, μια ολόκληρη δικογραφία, με ΕΔΕ και ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ επιθεωρητών Υγείας, που ενοχοποιεί άτομα και εταιρείες.
Τι έχει να μας πει ο κύριος εισαγγελέας?
Το νέο προεδρείο τι θα κάνει ?

1 σχόλιο:

  1. Να είστε βέβαιοι ότι το νέο ΔΣ του συλλόγου θα κάνει ότι είναι δυνατόν να γίνει στα πλαίσια των δυνατοτήτων του. Ολες οι "εκκρεμότητες" θα διερευνηθούν και θα διεκπεραιωθούν χωρίς να σπρωχτεί τίποτα "κάτω από το χαλί". Προσωπικός μου στόχος είναι η αποκατάσταση του κύρους του Συλλόγου και βέβαια, μεταξύ άλλων, και η εξάλειψη των φαινομένων διαφθοράς.
    Κωνσταντίνος Δ. Βέρρος
    Αντιπρόεδρος ΙΣ Αρκαδίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.