Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΔΗΤ !

ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ !
ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΕ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΑ

Περιμένουμε να δούμε τι έχει να πει στους απλήρωτους εργαζόμενους ο Κοκκινάκος, τώρα που βγαίνουν οι κομπίνες τους στην ΚΕΔΗΤ.
Οργανωμένοι τέλεια οι κομματικοί τους κολλητοί, έχουν πιάσει τις θέσεις και βγάζουν αριστοκρατικά έσοδα, την ώρα που οι ΑΝΕΡΓΟΙ συμπολίτες μας είναι αναρίθμητοι.
Λογιστής στην ΚΕΔΗΤ έχει προσληφθεί από τον Κοκκινάκο, ο ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Με την κατωτέρω σύμβαση
https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/7%CE%A5%CE%9D5%CE%9F%CE%9A%CE%925-11%CE%A7/document?inline=true
και έναντι του ποσού των 5.000 ευρώ ετησίως για παροχή λογιστικών υπηρεσιών στην ΚΕΔΗΤ.Ξαναλέμε, πως η ΚΕΔΗΤ έχει στην δικαιοδοσία της, 4 παιδικούς σταθμούς επιδοτούμενους (Κάψια, απογευματινός, κλπ) τα Σπήλαια Κάψια, και την Βοήθεια στο Σπίτι.
Εννοείται λοιπόν πως ο λογιστής με τα 5.000 ευρώ το χρόνο, καλύπτει αυτές τις ανάγκες όταν προκύπτουν λογιστικές εργασίες.
Όμως ο Κοκκινάκος έχει βγάλει κι άλλες επί μέρους αναθέσεις για καθένα από τα παραπάνω χωριστά. Άλλα λεφτά στον λογιστή για τα Σπήλαια, άλλα για τον  Παιδικό σταθμό....
Τί γίνεται ρε παιδιά??? Βρήκαν λεφτά και μπούκωσαν τα κομματόσκυλα?
Γιατί δεν πήραν 2-3 παιδιά άνεργα της λογιστικής για δουλειά στην ΚΕΔΗΤ?
Μοναχοφάης ο Κατσικερός? Δείτε τις άλλες αναθέσεις για τον ίδιο φορέα την ΚΕΔΗΤ !!

https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/%CE%A9%CE%A7%CE%A07%CE%9F%CE%9A%CE%925-9%CE%94%CE%9C/document?inline=true
 ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΤΑΘΜΟ!
Κι εδώ :
https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/73%CE%A6%CE%99%CE%9F%CE%9A%CE%925-6%CE%981/document?inline=true
ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ !
Γιατί θέλει άλλες 2.000 ευρώ ο ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΣ για να περάσει σε ένα Excel 50 αποδείξεις ?
Τι έγινε επί δημαρχίας σου ρε Γιάννη Σμυρνιώτη ?
Πέρασαν φουσάτα του Ιμπραήμ από τα ταμεία του Δήμου. Θα σας τρέχει μια ζωή στα δικαστήρια ο κόσμος που μένει απλήρωτος και πεινάει.
Εν τω μεταξύ, τον ΚΑΤΣΙΚΕΡΟ τον βρίσκουμε ΚΑΙ στον Δήμο Γορτυνίας ως Λογιστή. Την ίδια περίοδο !!
https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/%CE%A9%CE%92%CE%A8%CE%91%CE%9F%CE%9E%CE%93%CE%A1-%CE%92%CE%94%CE%9A/document?inline=true
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?
Για απάντα τώρα Κοκκινάκο στις ερωτήσεις των δημοσιοκάφρων που στήνεις και δίνεις συνεντεύξεις.
Θα συνιστούσα στον Τσούκα, να σε στείλει για έλεγχο από την αρχή της θητείας σου, γιατί μάλλον θα έχει κι άλλες μαύρες τρύπες η ΚΕΔΗΤ.
Τα άτιμα τα φρουτάκια κοστίζουν ακριβά και είναι και εθιστικά βλέπεις.Αλλά ο κόσμος υποφέρει κι εσείς δεν έχετε το Θεό σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για να ανοίξουν τα links δεν πατάτε πάνω τους, αλλά τα κάνετε copy paste (αντιγραφή και επικόλληση) και πατάτε enter


5 σχόλια:

  1. Πριν λίγη ώρα πληροφορήθηκα για κάποια δημοσιεύματα στο blog σας, τα οποία με συκοφαντικό και ανυπόστατο τρόπο στρέφονται εναντίον μου .Ζήτησα να μου εκτυπώσουν τα δημοσιεύματα αυτά ,για να έχω πλήρη εικόνα. Αμέσως μετά θα προσφύγω στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και στη Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω (σημειώνω ότι δεν είμαι χρήστης Η/Υ και δεν διαθέτω Η/Υ).Εάν επιθυμείτε πράγματι την αλήθεια , μπορείτε να μου τηλεφωνήσετε, δίνοντάς μου πλήρη στοιχεία των ιδιοκτητών του blog και του υπογράφοντος τα δημοσιεύματα ,προκειμένου άμεσα να κινηθεί η νόμιμη διαδικασία για να λάμψει η αλήθεια και κάθε ένας να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του.
    ΚΟΚΚΙΝΑΚΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
    ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ε.ΔΗ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχοντας την πλήρη εικόνα των δημοσιευμάτων σας , τα οποία είναι σαφώς κακόβουλα , συκοφαντικά ,δυσφημιστικά και υβριστικά ,με ανύπαρκτο δημότη Τρίπολης υπογράφοντα, σας καλώ τώρα κύριοι διαχειριστές του blog katoaptavlaki.blogspot.gr , να μου γνωρίσετε τα πλήρη στοιχεία σας ,καθώς και τα πλήρη στοιχεία του συντάκτη των δημοσιευμάτων ,για να προσφύγω στη δικαιοσύνη.
    Μην κρύβεστε πίσω από την χρονοβόρα διαδικασία χορήγησης στοιχείων σας από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος .Η δημοσιογραφική δεοντολογία και το ειλικρινές ενδιαφέρον ,αν υπήρχε εκ μέρους σας επέβαλε σε σας τουλάχιστον μία τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου, μια απάντηση μου και ταυτόχρονη δημοσιοποίηση.
    Η κακοπροαίρετη πρόθεσή σας και η σκευωρία που γίνεται σε βάρος μου ,που μοναδικό σκοπό έχει να με πλήξει πολιτικά – κοινωνικά , δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα της ηθικής μου υποστάσεως, αποδεικνύεται και από την αναπαραγωγή που γίνεται.
    Απαντώ σε αυτά που γράφετε με τη σειρά που τα γράφετε :
    1. Στην ΚΕΔΗΤ δεν υπάγεται το σύνολο των σταθμών του Δήμου ,αλλά μόνο τέσσερις και δύο Κέντρα δημιουργικής απασχόλησης .Από πρόθεση μεγαλοποιήσατε τον αριθμό για να είναι πιο ηχηρό το άκουσμά του.
    2. Ρωτήσατε που πήγαν τα λεφτά. Γνωρίζετε ή όχι; Αφού δε γνωρίζετε, γιατί γράφετε;
    Α)Στις 25/5/2011 που ανέλαβα καθήκοντα στην ΚΕΔΗΤ βρήκα την επιχείρηση όχι φορολογικά ενήμερη ,εξαιτίας προστίμων ύψους 70.000 ευρώ (αλήθεια δε ρωτούσατε την κα Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΗΤ;Η παράταξη που ανήκε τότε διοικούσε).Το χρέος αυτό εξόφλησα σε δόσεις, εντός τριετίας
    Β) Βρήκα απλήρωτο το προσωπικό για τους μήνες Οκτώβριο- Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2010 και σταδιακά το εξόφλησα.
    Γ)Πλήρωσα πρόστιμα πάνω από 30.000 ευρώ ,στην εφορία από φορολογικές παραλήψεις που είχαν οι συγχωνευθείσες στην ΚΕΔΗΤ επιχειρήσεις .Σημειώνω ότι όλες είχαν εξωτερικούς συνεργάτες ,λογιστές κλπ.
    Δ)Πλήρωσα περίπου 60.000 ευρώ από οφειλές δεδουλευμένων στα Σπήλαια Κάψια (ρωτήστε αν θέλετε τον Γ.Γ. του Δήμου κ Καπόγιαννη)
    Ε)Πλήρωσα περίπου 46.000 ευρώ από οφειλές σε προμηθευτές χρέος και αυτό της προηγούμενης διοίκησης
    Στ)Πλήρωσα πάνω από 10.000 ευρώ σε δικηγόρους για εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις των προηγούμενων διοικήσεων. Ακόμη και από το 2007 που δεν υπήρχε κρίση ,υπήρχαν χρέη και πληρώθηκαν από τον Κοκκινάκο εν μέσω κρίσεως.
    Ζ)Κληρονόμησα υπόθεση δεδουλευμένων εργαζόμενης από το 2000 που θα ταλανίσει την ΚΕΔΗΤ για πολλά χρόνια ακόμα.
    Η)Βρήκα να απασχολούνται έξι εξωτερικοί συνεργάτες και τους περιόρισα σε τρεις και έναν που μόλις είχε αποχωρήσει από τα Σπήλαια Κάψια και ζητούσε για τη σύντομη παρουσία του εκεί 6.000 ευρώ.Φυσικά αρνήθηκα να τον πληρώσω και δεν τον πλήρωσα. Ρωτήστε και γι’ αυτό τον κύριο Καπόγιαννη.
    Θ) Με σκληρή δουλειά, με γνώση και με την άριστη συνεργασία των εργαζομένων παρέλαβα κομμάτια και δημιούργησα την ΚΕΔΗΤ .Εξόφλησα υποχρεώσεις των συγχωνευθεισών επιχειρήσεων .Ρύθμισα χρέη προς εφορία και ΙΚΑ ,τα οποία μέχρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την αποχώρηση μου εξοφλούσα εμπρόθεσμα και η επιχείρηση ήταν πάντα φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερη.
    Ι)Το «Βοήθεια στο Σπίτι» εξαρτάται από το πότε το Κράτος στέλνει χρήματα και έχω αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό.
    Κ)Απολογισμός γίνεται στο τέλος του έτους από το Δ.Σ. της ΚΕΔΗΤ και ο εκάστοτε αποχωρών Πρόεδρος είναι συνυπεύθυνος μέχρι τότε.
    Κλείνοντας το κεφάλαιο αυτό ,είχα βάλει σε σωστό δρόμο τα οικονομικά , δεν υπήρξε ποτέ καθυστέρηση μισθοδοσίας και άφησα χρήματα για πληρωμή μισθοδοσίας Σεπτεμβρίου και τρεχόντων εξόδων. Συγκεκριμένα 47.000 ευρώ διαθέσιμα στην τράπεζα και 25.000 ευρώ σε εγγυητικές επιστολές. Εάν συνυπολογίσουμε τα χρήματα που άφησα με αυτά που οφείλονται στην ΚΕΔΗΤ αναλογικά μέχρι την ημέρα της αποχώρησής μου από Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Κράτος),Δήμο Τρίπολης και Μεγάλο καφενείο, επαρκούν για την εξόφληση οφειλών προς προμηθευτές και σαφώς θα υπάρξει πλεόνασμα. Πρέπει να ξέρετε ότι τα χρήματα της ΚΕΔΗΤ δεν πέφτουν από τον ουρανό, χρειάζεται πολύ τρέξιμο .πιέσεις και παρακάλια.Έτσι είναι δομημένο το Ελληνικό Κράτος. Σημαντικό ρόλο στην εκταμίευση των χρημάτων έπαιξε και η κείμενη νομοθεσία, που δεν επιτρέπει δύο μήνες πριν τις εκλογές και μέχρι αναλήψεως της νέας Δημοτικής Αρχής ,τροποποίηση προϋπολογισμών.
    3. Μιλάτε ακόμα για προσβάσεις στα ταμεία. Αυτό ξεπερνά τα όρια της φαντασίας και κάθε κακοπροαίρετης διάθεσης. Στην ΚΕΔΗΤ δεν υπήρχε ενεργό ταμείο. Ποτέ δεν έμειναν χρήματα στα χέρια ή τα συρτάρια ούτε για μία ημέρα .Υπήρχε λογαριασμός στην τράπεζα ,τα χρήματα κατατίθονταν αυθημερόν στην τράπεζα και όλες οι πληρωμές έχουν γίνει με επιταγές ή με έγγραφα προς την τράπεζα όταν επρόκειτο για εφορία μισθοδοσία κλπ.Την ημέρα που παρέδωσα οι τράπεζες ενημερώθηκαν αυθημερόν για τον ορισμό νέας διοίκησης. Οι τράπεζες δεν είναι ηλίθιες. Εσείς προφανώς ονειρεύεστε τα χρόνια που λειτουργούσαν με τα λεφτά στο χέρι.
    4. Ρωτάτε πώς σαράντα εργαζόμενοι είχαν αποδοχές 700.000 ευρώ το χρόνο.Είστε τόσο κακοπροαίρετοι που ηθελημένα αγνοείτε βασικά πράγματα. Η μισθοδοσία των υπαλλήλων εγκρίνετε από το Ελεγκτικό Συνέδριο και κατατίθεται από την τράπεζα, μετά από έγγραφο της Διοίκησης, στους ατομικούς λογαριασμούς των εργαζομένων. Τα χρήματα είναι σαφώς πάρα πολύ λιγότερα από 700.000 ευρώ το χρόνο. Οι αποδοχές του Προέδρου είναι 414 ευρώ μηνιαίως και του αντιπροέδρου 207 ευρώ.
    5. Το ΙΚΑ καταβαλλόταν κανονικά συγχρόνως με τη μισθοδοσία. Υπήρχε όμως και μια ρύθμιση, για το έτος 2013, για την οποία η επιχείρηση κατέβαλε 2.000 ευρώ το μήνα και εξυπηρετείτο κανονικά μέχρι την αποχώρηση μου.Την ημέρα αυτή το ποσό ήταν πάρα πολύ μικρότερο από τις 90.000 ευρώ ,που γράφετε στο δημοσίευμα σας και οφείλετο στη κακή, όπως προανέφερα χρηματοδότηση του «Βοήθεια στο Σπίτι» από το κράτος.Εγώ δεν ήθελα να τους έχω ανασφάλιστους. Όταν το κράτος εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του, πιστεύω ότι το ποσό αυτό θα εξαφανιστεί. Σημειώνω ότι δεν αναφέρω ακριβή ποσά επειδή δεν κρατούσα προσωπικό αρχείο.Τα ακριβή ποσά υπάρχουν στα αρχεία της ΚΕΔΗΤ
    6. Προβληματίζομαι γιατί ασχολούμαι μαζί σας η συκοφαντική σας μανία ξεπερνά κάθε όριο ,που για αυτούς που γνωρίζουν ευκόλως μπορείτε να χαρακτηριστείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παντελώς άσχετοι. Στόχος όμως δικός σας δεν είναι οι γνωρίζοντες αλλά το ευρύ κοινό, που δεν γνωρίζει τα διαδικαστικά και εκεί θέλετε να με συκοφαντήσετε και να με και να με δυσφημίσετε.
    Αναφέρεστε στο πολιτιστικό καλοκαίρι, λέγοντας ότι δεν το έχω εξοφλήσει ακόμη.Η διαδικασία είναι η εξής :Για να γίνει το πολιτιστικό καλοκαίρι συνάπτεται προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου και της ΚΕΔΗΤ. Η σύμβαση αυτή εγκρίνεται από το Δημοτικό Συμβούλιο και συγχρόνως το ποσό της σύμβασης δεσμεύεται από το Δήμο Τρίπολης και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κανένα άλλο σκοπό. Η εξόφληση γίνεται μετά το τέλος του Πολιτιστικού καλοκαιριού. Το πολιτιστικό καλοκαίρι ολοκληρώθηκε στις 31 Αυγούστου. Την πρώτη Σεπτεμβρίου ανέλαβε η νέα Δημοτική Αρχή, βρίσκοντας στα ταμεία της το δεσμευμένο ποσό. Εγώ σύμφωνα με το νόμο παρέδωσα στο νέο Πρόεδρο στις 12 Σεπτεμβρίου. Με τη συμπαράσταση των υπαλλήλων της ΚΕΔΗΤ, που εργάσθηκαν υπερωριακά (χωρίς αμοιβή) ολοκλήρωσα τις διαδικασίες ,υπεβλήθησαν όλα τα δικαιολογητικά στο Δήμο Τρίπολης και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Δήμος Τρίπολης δεν έχει δώσει ακόμα τα χρήματα στην τωρινή διοίκηση της ΚΕΔΗΤ, παρόλο που αυτά βρίσκονται δεσμευμένα στα ταμεία του, για να γίνει η εξόφληση των δικαιούχων.Εκτός αν ο Δήμος τα έχει δώσει στην ΚΕΔΗΤ και η ΚΕΔΗΤ καθυστερεί τις πληρωμές.ΕΛΕΟΣ! Εμένα κατηγορείτε και γι’ αυτό;Εγω εξακολουθώ να διοικώ;
    7. Για εισπράξεις και για τα Σπήλαια
    Η ΕΕΤΑΑ στέλνει χρήματα σε δόσεις, που αφορούν τη μισθοδοσία των εργαζομένων,ΙΚΑ και λειτουργικά έξοδα των σταθμών,σισιτιο παιδιων , πάντα με παραστατικά. Το ποσό αυτό μειώνεται κάθε χρόνο και έχει φτάσει περίπου στο ποσό των 300.000 ευρώ ετησίως και μόνο με σφιχτή διαχείριση μπορεί να αντεπεξέλθεις .Σημειώνω ότι όταν ανέλαβα έδωσα εντολή να αγοραστούν ζυγαριές σε κάθε σταθμό για τη ζύγιση προϊόντων, καθώς και βιβλίο προμηθειών και κατανάλωσης .Οι παραγγελίες γίνονταν από τις υπεύθυνες των σταθμών αφού προηγουμένως ενημερωνόταν η Διοίκηση. Τα προϊόντα παραλαμβάνονταν από τριμελή επιτροπή εργαζομένων στο σταθμό. Όπου δεν επεβάλετο δημοπρασία λόγω μικροποσών οι προμηθευτές ορίζονταν από εμένα. Το πετρέλαιο θέρμανσης προμήθευε ο ανάδοχος της δημοπρασίας του Δήμου,τις τιμές ορίζει το Υπουργείο.ΔΕΗ-ΟΤΕ βάσει λογαριασμών
    Μεγάλο καφενείο
    Έσοδα ετησίως 36.000
    Από αυτά οφείλει περίπου 15.000 ευρώ ,τα οποία θα εισπράξει η καινούρια διοίκηση .Τα χρήματα αυτά με δυσκολία κάλυπταν τα έξοδα της κεντρικής υπηρεσίας (ενοίκιο, κοινόχρηστα ,ΔΕΗ, ΟΤΕ, γραφική ύλη, είδη καθαριότητας κλπ)
    Έσοδα Σπηλαίων
    Τα έσοδα των σπηλαίων ήταν πενιχρά και εξακολουθούν να είναι, αν και υπάρχει σημαντική βελτίωση των εσόδων. Κάποιοι ονειροπόλοι πίστευαν ότι πρόκειται για πακτωλό χρημάτων .Μακάρι να κάνουν πράξη τα όνειρά τους, πρώτος θα το χαρώ εγώ. Παρέλαβα το εισιτήριο στις κατηγορίες των 7, 6 και 5 ευρώ. Με εισήγησή μου το ΔΣ μείωσε το εισιτήριο στα 4 ,3 ,2 ευρώ αντίστοιχα .Σκοπός μου ήταν η αυξηση της επισκεψιμότητας για να τονωθούν οι τοπικές αγορές, εστιατόρια , ξενοδοχεία και λοιπά και το πέτυχα. Επίσης καθιέρωσα ειδική τιμή 2 ευρώ για τους πελά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καταλυμάτων του Δήμου μας. Κατάργησα τα μπλοκάκια και εγκατέστησα ταμειακή μηχανή .Πιστεύω να γνωρίζετε πώς λειτουργεί η ταμειακή μηχανή. Εκμεταλλευτικά λόγω της εμπειρίας μου στον ΟΑΕΔ τα προγράμματα επιδότησης εργασίας και έδωσα εργασία στη διάρκεια της 4ετιας σε δέκα μακροχρόνια άνεργους. Ορισμένοι εργάζονται ακόμη.Άτομα αξιόλογα, ευαίσθητα ,που με την παρουσία τους τίμησαν και τιμούν τα Σπήλαια.Με τον τρόπο αυτό κατόρθωσα τα Σπήλαια να μην έχουν παθητικό ,αλλά να έχουν κέρδος ,έστω μικρό.
    Εάν σε μία από τις συγχωνευόμενες επιχειρήσεις ,όπως ήταν τα σπήλαια ,υπήρχε παθητικό η ΚΕΔΗΤ θα έκλεινε και περίπου 50 εργαζόμενοι θα βρίσκονταν στην ανεργία.
    Μακάρι η νέα διοίκηση να έχει καλύτερες ιδέες από τις δικές μου.Τα στοιχεία θα είναι συγκρίσιμα. Στα Σπήλαια βρήκα χρέος κλπ.Δεν θέλω να αναφερθώ επί του παρόντος. Άφησα κέρδη και πλήρη νομιμότητα .Αντί να διαμαρτυρηθώ ,ευχαρίστησα επανειλημμένα και δημόσια την τότε διοίκηση ,κ. Τσαγκούρη ,κ. Καπόγιαννη κλπ,δεν τους θυμάμαι όλους, για την μεγάλη προσπάθεια που είχαν καταβάλλει να λειτουργήσουν τα Σπήλαια ,αναγνωρίζοντας ότι σε κάθε ξεκίνημα είναι ανθρώπινο να γίνουν λάθη και παραλήψεις και κάθε διάδοχος να κρατήσει τα θετικά και χωρίς φαμφάρες να βελτιώσει τα αρνητικά.
    8. Για το λογιστή κ. Κατσικερό
    Όπως προανέφερα ανέλαβα στις 25/5/2011 να συνενώσω διάφορες επιχειρήσεις σε μία την ΚΕΔΗΤ. Χρειάστηκε να γίνουν πολλά διαδικαστικά για την οργάνωση ,κανονισμοί κ.λπ .Ευτυχώς είχα την εμπειρία να το πράξω και το έπραξα πιστεύω άριστα ,εργαζόμενος καθημερινά μαζί με τους υπαλλήλους μου, τις ίδιες ώρες αν όχι περισσότερες .Χάρει στον υπερβάλλοντα ζήλο που έδειξαν οι υπάλληλοι αντί να αυξήσω τους εξωτερικούς συνεργάτες ,τους μείωσα από 6 σε 3 .Μεταξύ των οποίων ήταν και ο κύριος Κατσικερος, που εργαζόταν σαν εξωτερικός συνεργάτης του προηγούμενου Προέδρου σε μία από τις συγχωνευόμενες επιχειρήσεις.Συμφώνησε μαζί μου και τον ευχαριστώ γι’ αυτό, να παίρνει λιγότερα χρήματα ,απ’ όσα έπαιρνε στη μία επιχείρηση και να κάνει δουλειά που μέχρι τότε έκαναν 4 λογιστές.
    9. Προσέλαβα με προκήρυξη τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες Διευθυντή με αποδοχές υπαλλήλου, με πλήρες και όχι ελεύθερο ωράριο ,όπως έδινε τη δυνατότητα ο νόμος και χωρίς πρόσθετες παροχές (αυτοκίνητα ,ενοίκια κλπ)
    Με την ευκαιρία τονίζω εδώ ότι ούτε για ένα λεπτό χρησιμοποίησα αυτοκίνητο της υπηρεσίας (θυμάστε που κυκλοφορούσαν τα αυτοκίνητα του «βοήθεια στο σπίτι» παλαιότερα) και δεν διέθεσα χρήματα για καλλωπισμό και ανέσεις στο γραφείο μου.
    Τέλος επειδή κάθε συγχωνευμένο Ν.Π. στην ΚΕΔΗΤ είχε τα δικά του έσοδα και τα δικά του έξοδα ,οι δαπάνες επιμερίζονται ανάλογα.
    Πιστεύω ότι απάντησα στα ερωτήματά σας .Εσείς κ. ανύπαρκτε ,κατά την άποψή μου ανήσυχε και ενεργέ πολίτη του Δήμου μας ,θα απαντήσετε στο δικό μου αίτημα για χορήγηση των πλήρη στοιχείων σας ,για να προσφύγω στη Δικαιοσύνη για τις συκοφαντίες-τη δυσφήμιση και τις ύβρεις που κάνατε στο πρόσωπό μου;Επίσης εσείς κυρία ή κύριε διαχειριστή θα μου δώσετε τα δικά σας στοιχεία για τους ίδιους λόγους; Διαφορετικά ,έστω κι αν είναι χρονοβόρα η διαδικασία μέσω της αρχής προστασίας ηλεκτρονικού εγκλήματος θα μάθω τα στοιχεία σας και η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί .Αυτή είναι η τελευταία μου απάντηση και περιμένω.


    ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΟΣ
    ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΔΗΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.